Compania Lizar Distribution, în calitate de importator oficial a brand-ului ZIPPO în România, pune un accent deosebit pe calitatea produselor și serviciilor oferite, dar și pe construirea unor relații solide și de durată cu toți fanii brandului american în România. În acest context, Lizar Distribution anunță oficial lansarea magazinului online ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
O companie aeriana tocmai si-a anuntat insolventa! Falimentul firmei a fost transmis de Autoritatea Aeronautică Civilă din Regatul Unit (CAA), care a mentionat in mesajul sau, că operatorul britanic Monarch Airlines si-a  suspendat in ziua de luni toate operatiunile cu efect imediat. Astfel, 110.000 de platitori au fost parasiti de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Editura Herald are o experienta bogata cand vine vorba de publicarea cartilor celor mai importanti scriitori din lume, asa ca nu e de mirare ca aceasta include si Mark Twain, Charles Darwin si (cum l-am putea uita vreodata?) Yeats. Librăria Şt.O.Iosif din Braşov (Strada Mureşenilor, nr. 14) va invita joi, 9 ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cafeaua băuta mai târziu, dăunătoare!

In ultimul articol am vorbit despre primele 3 mituri despre cafeaua care ne pot dauna corpului nostru si asta fara sa ne dam seama. Oricare dintre noi putem gresi, dar este important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea (CLCIK AICI PT A VEDEA PRIMUL ARTICOL). De asemenea, puteti vedea si beneficiile cafelei, care sunt ele?  ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

4. Stop bautul cafelei in cantitati exagerate: Toti stim vorba aia a bunicii sau a mamicii noastre…”orice in exces, dauneaza”, parca si aud cuvintele lor…asa…intr-o ceata 🙂 Normal ar fi sa bem 225 de ml, dar…iarasi, cine face asta? Totusi…vreau sa raman sanatos…O cantitate mai mare de 225 face rau organismului, in special in randul diabeticilor, cei anxiosi ori care au reflux gastroesofagian.

5. Zahar cu polonicul in cafea: Parca ironic, cel mai mare beneficiu al cafelei este ca mentine un nivel optim de de zahăr in sânge şi scade riscul dezvoltarii diabetului de tip 2, datorita antioxidantilor. Daca exageram cantitatea pusa in zahar, e clar, produce efectul invers!

6. Cafeaua trebuie bauta pe loc: Bine, poate nu chiar pe loc, dar cel putin in acel moment. Daca stam prea mult cu o cafea, de genul catorva ore bune, atunci nu e bine. In timpul in care tu te gandesti la altceva, aciditatea cafelei devine mai mare, care dezvolta (tie) arsuri gastrice şi indifestiei, alaturi de smalţul dinţilor.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN