Ce aduce in plus Marketing Automation si care sunt miturile din jurul acestui proces Stii de ce tot mai multi marketeri aleg sa aplice solutia de automatizare de marketing in businessurile lor? Pentru ca nu vorbim doar despre un soft inteligent cu ajutorul caruia poti trimite campanii de email sau ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
AGRALIM 2017 va fi in comuna Letcani (16 km de Iasi pe drumul european E583) intre 21 si 24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis. Ce va fi acolo? Si de ce sa vii? Pai, fermierule, nu numai ca acolo vor fi si altii ca tine, dar si: asociațiile agricole, companiile, specialiștii din ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
O noua carte ne apare in fata ochilor, de la editura RAO. Daca doresti sa traiesti o adevarata aventura, intorcandu-te inapoi in Europa secolului al XVI -lea, atunci noua carte a lui Ken Follet: "Coloana de foc" este pentru tine! Are tot ce ar putea o carte buna, pe cuvant ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cafeaua băuta mai târziu, dăunătoare!

In ultimul articol am vorbit despre primele 3 mituri despre cafeaua care ne pot dauna corpului nostru si asta fara sa ne dam seama. Oricare dintre noi putem gresi, dar este important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea (CLCIK AICI PT A VEDEA PRIMUL ARTICOL). De asemenea, puteti vedea si beneficiile cafelei, care sunt ele?  ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

4. Stop bautul cafelei in cantitati exagerate: Toti stim vorba aia a bunicii sau a mamicii noastre…”orice in exces, dauneaza”, parca si aud cuvintele lor…asa…intr-o ceata 🙂 Normal ar fi sa bem 225 de ml, dar…iarasi, cine face asta? Totusi…vreau sa raman sanatos…O cantitate mai mare de 225 face rau organismului, in special in randul diabeticilor, cei anxiosi ori care au reflux gastroesofagian.

5. Zahar cu polonicul in cafea: Parca ironic, cel mai mare beneficiu al cafelei este ca mentine un nivel optim de de zahăr in sânge şi scade riscul dezvoltarii diabetului de tip 2, datorita antioxidantilor. Daca exageram cantitatea pusa in zahar, e clar, produce efectul invers!

6. Cafeaua trebuie bauta pe loc: Bine, poate nu chiar pe loc, dar cel putin in acel moment. Daca stam prea mult cu o cafea, de genul catorva ore bune, atunci nu e bine. In timpul in care tu te gandesti la altceva, aciditatea cafelei devine mai mare, care dezvolta (tie) arsuri gastrice şi indifestiei, alaturi de smalţul dinţilor.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN