Ce aduce in plus Marketing Automation si care sunt miturile din jurul acestui proces Stii de ce tot mai multi marketeri aleg sa aplice solutia de automatizare de marketing in businessurile lor? Pentru ca nu vorbim doar despre un soft inteligent cu ajutorul caruia poti trimite campanii de email sau ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
AGRALIM 2017 va fi in comuna Letcani (16 km de Iasi pe drumul european E583) intre 21 si 24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis. Ce va fi acolo? Si de ce sa vii? Pai, fermierule, nu numai ca acolo vor fi si altii ca tine, dar si: asociațiile agricole, companiile, specialiștii din ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
O noua carte ne apare in fata ochilor, de la editura RAO. Daca doresti sa traiesti o adevarata aventura, intorcandu-te inapoi in Europa secolului al XVI -lea, atunci noua carte a lui Ken Follet: "Coloana de foc" este pentru tine! Are tot ce ar putea o carte buna, pe cuvant ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cafeaua este dăunătoare, dacă nu respectăm câteva reguli

Care sunt cele mai mari mituri despre cafea? Despre acele beneficii pe care le ofera, nimeni nu le contesta, nici chiar cel care nu dauneaza in cantitati mari. Dar exista unele greseli pe care oricare dintre noi le putem face, cand ne bem cafeaua de zi cu zi. Iata care sunt ele. 3 acum, 3 in stirea de maine. ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

1. Cafeaua macinata: cati dintre noi bem cafea macinata? Sau, mai bine zis, DEJA macinata, pentru ca majoritatea – chiar si eu, fir-ar acum va trebui sa-mi schimb stilul 🙁  – cumparam cafeaua astfel. In realitate, specialistii, sau chimistii mai exact, ne atentioneaza ca acest tip de cafeaua nu ne-ar ajuta sa rezistam stresului de zi cu zi. De fapt, radicalii liberi produc exact efectul opus, un stres oxidativ, dar şi multe inflamaţii în corp.

2. Aceeasi cafea, dar acelasi ambalaj: Un lucru care ar parea la prima vedere o banalitate si anume pastrarea cafelei in ambalajul ei initial. Normal, ar trebui sa-l scoatem si sa-l tinem in obiecte etanse. Aerul afecteaza insusirile ei, mai ales in cresterea antioxidanţilor din organism.

3. Cafeaua de ora 7: Daca beti cafea la astfel de ore, foarte devreme, atunci nu faceti bine (inclusiv eu, iarasi, cica ar trebui sa-mi schimb stilul…oh). Medicinii ne spun ca o cana de cafeaua ar trebui consumata intre orele 10 şi 12 dimineaţa, cand nivelul de cortizol din corp este foarte redus şi, astfel, suntem constransi de psihic sa bem ceva ce ne ofera energie instant. Cafeaua de la ora 7 = 0 efecte.

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN