Multe dintre proiectele marete au ramas si raman (inca) necunoscute publicului larg. Asa ca, tocmai de aceea, ne-am decis sa scriem un articol despre inventii ale unor oameni foarte inteligenti. Poate nu sunt singurul care, atunci cand era mic, se gandea cum ar fi sa traga cu un tun in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
HiPP este o afacere locala de familie, care a inceput acum 120 de ani si este, in acest moment, la a 4 a generatie. Stefan Hipp, actualul proprietar, a trebuit sa promita, la fel ca si ceilalati predecesori ai lui, ca se vor plia intotdeauna pe gusturile consumatorilor de azi, ...
Read More
AVINCIS
Cel mai important festival pe plajă din Europa, NEVERSEA, ar putea deveni, in curand, un cuvant de inlocuit cu "TENDINTA", caci atrage ca un magnet tinerii, numai anul acesta au participat peste 210.000 de iubitori de muzica si festivaluri. Pentru 4  zile plaja Modern, din Constanța, a fost absolut plin, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Multe dintre proiectele marete au ramas si raman (inca) necunoscute publicului larg. Asa ca, tocmai de aceea, ne-am decis sa scriem un articol despre inventii ale unor oameni foarte inteligenti. Poate nu sunt singurul care, atunci cand era mic, se gandea cum ar fi sa traga cu un tun in ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Combinațiile de alimente prin care asimilezi de 1 mie de ori mai mulți nutrienți

Combinatiile dintre anumite alimente te pot ajuta sa asimilezi mai rapid si mai eficient nutrienții. Cum ar fi, de pilda, Spanacul și căpșunile. Unde PH-ul stomacului este cel care ingreuneaza asimilarea fierului din plante.

De aceea, vitamina C este cea care ne sare in ajutor pentru a rezolva problema. Aciditatea data de vitamina va da din fier într-o substanta mai usor de absorbit. Tot ce-ti trebuie este 100 mg de vitamina C, iar fierul va fi asimilate de multe, multe ori mai rapid. Acelasi principiu se aplica si in combinatia ardei roșu și fasole boabe neagră.

  • Legumele crude și ouăle

Legumele crude au ceva ce se numeste carotenoizi, care te ajuta sa eviti formarea cancerului. Problema, insa, e ca carotenoizii sunt complicat de asimilat, chiar daca sunt TOP 5 cei mai buni antioxidanți si ele sunt in fructe şi legume (rosii, galbene si portocalii). De asta sunt recomandate oule, datorita grăsimii din gălbenușul de ou, care te ajuta la absorbtie. 3 ouă impreuna cu legume crude, duce la si mai multi, multi carotenoizi!

  • Turmericul și piperul negru

Curcumin este substanta pe care se bazeaza turmericul si care te ajuta sa eviti, dar si sa rezolvi afectiuni grave, ca neurodegenerative, cardiovasculare, pulmonare, metabolice samd.Piperina din piperul negru, insa, va rezolva problema asimilarii grele a curcuminului.

20 mg de piperină cu 2 grame de curcumin creste puterea de asimilare de 2000 de ori, arata ultimele studii.

O singura problema si mare atentie aici, curcuminul crește riscul dezvoltarii pietrelor la rinichi.

  • Salata verde și uleiul

Uleiuri sănătoase cu salată, duce la mai mulți carotenoizi din salată.

  • Carne și rozmarin

Rozmarinul pus pe carne înainte de a o face scade riscul de a face cancer cu 50%.

  • Cartofii dulci și spanacul

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN