Nordic Food, una dintre cele mai importante firme din zona distribuției produselor alimentare, a aranjat un parteneriat cu Thai Union ca sa creasca puterea brandului de conserve de pește John West, planul de afaceri avand drept target vanzari de cam 25 de milioane de lei, pentru o perioada de 3 ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
PRIAevents, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei - conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA – Romanian Farmers – la a 3-a ediție în România - în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
drd ing marin marian sorin, stațiunea de cercetare-dezvoltare pentru viticultură și vinifcație pietroasa
USAMV BUCUREȘTI/GHID DE MATERIAL SĂDITOR ÎN VITICULTURĂ STAŢIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE  PIETROASA / USAMV BUCURESTI Pietroasa este renumită, după vorba marelui scriitor Nichita Stănescu, ca fiind locul unde  ,,Aici la Pietroasele, inima noastra de piatră s-a transformat într-o inimă de inima”. La Pietroasa, știut este, ca se ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

De Rusalii, la AVINCIS

Am fost, de Rusalii, la AVINCIS. Nu duminică, ci a doua zi, respectând TRADIȚIA. Zic io TRADIȚIE, asta fiindcă este a șaptea oară când se organizează. Prima oară – dacă țin bine minte! – s-a organizat în iunie 2012, atunci când am fost însoțit de domnul Petre Călin Mocanu, la acea oră director executiv la ONIV (acum este domnul Emil Dumitru în această poziție).

Cum a fost? Păi, recunosc, noi am ajuns târziu, dar tot am nimerit în toiul petrecerii. Ca întotdeauna, lume bună la eveniment.

Față de prima aniversare (atunci era DOAR a unui an de muncă, primul an) care a avut loc la 4 iunie 2012, lucrurile au evoluat vizibil. În primul rând, am putut degusta noi soiuri de vin de la Crama Avincis, de pe domeniul viticol Vila Dobrușa, din Drăgășani (județul Vâlcea). A avut și prezentarea noilor/dar și mai vechilor vinuri din producția 2011 a SC Avincis Vinuri SRL.

O BUNĂ OCAZIE DE PICNIC

Peste 200 sau 300 de invitați, printre care s-au numărat oameni de afaceri, producători de  vinuri, autorități locale și din domeniul vitivinicol, ambasadori, avocați, membri de familie – și prieteni au avut ocazia sa ia parte la Picnicul Avincis si, de asemenea să deguste (și mai) noile vinuri  Avincis din recolta 2016 și 2017. A avut loc o adevărată invazie, iar ARMADA de cunoșcători/degustători, dar și necunoscători/degustători s-a delectat cu vinurile prezente.

Pentru mine, vedetele au fost CUVEE ANDREI și CUVEE GRANDIFLORA. Un loc de frunte în preferințele mele îl ocupă NEGRU DE DRĂGĂȘANI, ca și soi fruntaș pe ramurăJ.

Dar, hei, să nu vă închipuiți că nu gust DOMNUL DE ROUĂ. Și cel alb, și cel roșu…De altfel, din cel roșu am cumpărat o sticlă și pentru acasă, la pachet…

Mihail GĂLĂȚANU

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN