Ce aduce in plus Marketing Automation si care sunt miturile din jurul acestui proces Stii de ce tot mai multi marketeri aleg sa aplice solutia de automatizare de marketing in businessurile lor? Pentru ca nu vorbim doar despre un soft inteligent cu ajutorul caruia poti trimite campanii de email sau ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
AGRALIM 2017 va fi in comuna Letcani (16 km de Iasi pe drumul european E583) intre 21 si 24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis. Ce va fi acolo? Si de ce sa vii? Pai, fermierule, nu numai ca acolo vor fi si altii ca tine, dar si: asociațiile agricole, companiile, specialiștii din ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
O noua carte ne apare in fata ochilor, de la editura RAO. Daca doresti sa traiesti o adevarata aventura, intorcandu-te inapoi in Europa secolului al XVI -lea, atunci noua carte a lui Ken Follet: "Coloana de foc" este pentru tine! Are tot ce ar putea o carte buna, pe cuvant ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Descopera avantajele GreatRestaurants.eu

Daca ai un restaurant si iti doresti cresterea rapida a vanzarilor, adera acum la reteaua europeana GreatRestaurants.eu!
Stim cu totii cat de dificil este sa obtii clienti noi, sa ii fidelizam, sa concuram cu localuri ce ofera preturi foarte mici in detrimentul calitatii.
GreatRestaurants.eu este solutia dezvoltata special pentru piata europeana prin intermediul careia iti poti fideliza clientii fie ca esti managerul unui restaurant, ai un segment de catering, activezi in domeniul hotelier sau iti doresti promovarea unui centru SPA.

Avantajele clientilor ce achizitioneaza produse sau servicii prin intermediul GreatRestaurants.eu
Garantarea calitatii serviciilor oferite de restaurantele, hotelurile si SPA-urile inscrise in sistem in ochii clientilor din tara sau strainatate.
Prin intermediul sistemului de localizare automata, vizitatorii sitului GreatRestaurants.eu sau utilizatorii aplicatiei cu acelasi nume pot vedea adresele membrilor aflati in apropiere.
Clientii pot comanda direct de pe site meniul dorit, atat pentru servirea in restaurant cat si pentru livrare acasa.
Clientii primesc puncte bonus de 10% din valoarea platilor efectuate catre restaurant, hotel, centru SPA si sau/servicii oferite de fiecare membru in parte (in cazul in care acesta doreste). Punctele bonus vor fi echivalate in euro de reteaua europeana GreatRestaurants.eu, tranformate in Gcoin si vor putea fi cheltuite de clienti in magazinele, restaurantele sau unitatile hoteliere recomandate de aceasta, oriunde in Europa. Gcoin pot fi achizitionate cu lei si pot fi tranzactionate intre clienti.
Clientii isi pot alege serviciul sau produsele dorite consultand un sistem de recenzii ale altor clienti, pot accesa si consulta direct meniul sau lista de preturi sau pot selecta direct cele mai vandute produse/servicii.

Avantajele membrilor GreatRestaurants.eu
Clienti noi pentru restaurantul, serviciul de catering, unitatea hoteliera sau centrul SPA ce alege sa adere la reteaua europeana . Prin simpla aderare la , beneficiezi de expunere gratuita unui public de sute de mii de utilizatori din intreaga lume.
Cresterea vanzarilor restaurantelor ce accepta rezervari si fac livrari. Cresterea numarului de rezervari pentru centrele SPA si unitatile hoteliere.
Posibilitatea atragerii clientilor ce poseda bonusuri.
In curand, vor fi disponibile materii prime si consumabile la preturi avantajoase, special dedicate membrilor retelei europene .
Proprietarul unitatii inscrise in retea poate vedea in timp real prin intermediul emoticoanelor gradul de satisfactie al clientilor. In cazul unui client nemultumit, acesta va putea fi contactat pentru a afla motivele nemultumirii sale.
Fiecare membru va putea sa trimita un newsletter gratuit pe luna grupului sau de clienti sau tuturor clientilor inscrisi in retea, promovand o oferta speciala.

Care sunt costurile aderarii la reteaua europeana GreatRestaurants.eu?
Costul aderarii la reteaua este zero. Cost de publicitate zero. Cost de afisare si localizare zero. Cost intretinere site + cost de administrare + efectuare decontari platite catre compania mama din Cipru, sau catre firma reprezentant local este de fix 5%. Rezulta un cost total minim de 10%. In realitate, o reducere de pret facuta in scopul atragerii de noi clienti.
Costul suportat de membrul retelei este de 5 % din sumele incasate, pentru administrare, intretinere site si efectuarea decontarilor platite catre compania mama din Cipru sau catre firma reprezentant local. Vor fi platiti 15% pe factura primita de din care se vor scadea 10%, ce vor fi platiti de GreatRestaurants.eu fiecarui membru pentru serviciul oferit clientilor posesori de Gcoin.

Cum functioneaza situl GreatRestaurants.eu?
Poti testa oricand sistemul accesand GreatRestaurants.eu, sau contactandu-ne pe mail la contact@greatrestaurants.eu

Cum poti adera la reteaua GreatRestaurants.eu?
Acceseaza sectiunea Adaugati restaurantul dvs, compleaza datele preliminare si apasa tasta Trimite. Vei fi contactat in scurt timp de un operator .
Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe mail contact@greatrestaurants.eu, sunand la 0742.101.751.

Descopera avantajele retelei europene GreatRestaurants.eu!

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN