Un jurnalist din Marea Britanie a scris un articol intr-o rubrica dintr-o revista englezeasca despre ultima noutate a producătorului Unilever din "domeniul" de spălat rufe: un spray care se utilizeaza pe post de detergent uscat pentru haine. Noua inventie poarta numele de „Day 2” și se vinde, deocamdata, numai in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
agriculture for life, life for agriculture, artă, știință și viață, universităţii de știinţe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamvb
USAMV BUCURESTI Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură" O VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ A avut loc între 7 - 9 iunie 2018, Bucureşti, România O VIAȚĂ pentru Agricultură. Ce ziceți? Merită? Cu siguranță că merită. La o adică, e ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
Program:   ·       J. S. BACH Sonata BWV 1023 ·       A. PART Fratres ·       E. YSAYE Sonata No. 3 „Ballade” ·       QUEEN (arr. Maistorovici) Bijou ·       W. A. MOZART Sonata in Do major K 296 ·       G. TARTINI Trilul Diavolului Dress: casual elegant Duration: 60 minutes, no interlude Doors open at 10:45h Children below 7 are not allowed Vlad Maistorovici ‘As bandleader, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Editura Herald – ZILELE MINDFULNESS

Despre ZILELE MINDFULNESS

Ce sa fie acest “mindfulness”? Uite o idee utila inainte de a te hotari sa afli mai multe:

te invata sa dai jos mastile.

Stii tu, mastile acelea pe care cu totii le purtam si uitam ca le avem. Sunt voalurile prin care privim tot ce ne inconjoara: lumea, oamenii, realitatea toata. Ei bine, mindfulness iti aminteste cat de racoritor e sa privesti lucrurile asa cum sunt ele de fapt, fara filtre. Si iti reda gandurile limpezi, claritatea, creativitatea!

Curios?

Sa iti mai spunem atunci si ca aceasta idee prinde radacini tot mai zdravene in mai toate domeniile actuale de cercetare. Tot ce e mai nou in psihologie, arta, filosofie, medicina sau chiar in afaceri foloseste, de acum, ideea de mindfulness.

Adevarul e ca, mai devreme sau mai tarziu, tot ai fi auzit despre asta pentru ca deja e in toate jurnalele de specialitate, pe prima pagina a marilor ziare si reviste internationale, pe tot internetul!

Este folositor!

La ce? Pai cam la tot ce inseamna viata ta de zi cu zi – fara exagerare -, asa cum am sugerat si prin titlul conferintei noastre din martie, prima de acest gen adresata publicului din tara: „Mindfulness in viata cotidiana: beneficiile pentru relatii, profesie si dezvoltare personala”.

 

Invitatie la ZILELE MINDFULNESS!

Mai exact, Editura Herald doreste sa contribuie prin acest eveniment la intalnirea ta mindful cu viata prin modalitatea cea mai eleganta, mai personala si mai memorabila: cartea.

Un lucru important si de stiut este ca acum e momentul perfect sa afli despre beneficiile prezentei constiente. Zilele acestea se intampla in Romania o multime de evenimente care o pun pe harta tarilor conectate la cele mai influente tendinte de dezvoltare ale momentului.

Programul:

– 12 iunie, ora 15:00 – simpozion la Facultatea de Psihologie din Bucuresti – „Mindfulness Meditation and Psychotherapy” (detalii aici)

– 12-14 iunie, ora 19:30 – weekend de meditatie – „Meditatie 2.0: Eliberare si Incertitudine Esentiala” (detalii aici)

– 16 iunie, ora 18:00 – simpozion la Universitatea „Spiru Haret” – „Mindfulness: Meditatia Buddhista intalneste Cultura Vestica, Stiinta si Practicile Medicale” (detaliiaici)

– 18-21 iunie, ora 18:00 – retragere pentru meditatie la Pestera Moieciu – „Fructul Practicii Meditative” (detalii aici)

Noi n-am mai intalnit de mult o invitatie asa frumoasa ca programul pe care ti-l propune in zilele care urmeaza Dr. Kaisa Puhakka, profesor de psihologie clinica la California Institute of Integral Studies, practicant de meditatie in traditiile Theravada si Zen. Chiar ca merita sa afli mai multe!

Sigur, sigur ai bifa cu succes o activitate din categoria lucrurilor de facut!

Descopera ZILELE MINDFULNESS!

 

Recomandari:

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN