Într-un interviu oferit de curand lui Vanity Fair, foarte cunoscuta actrita din serialul Game of Thrones, Emilia Clarke, care apare drept Daenerys Targaryen in serial, a spus cateva cuvintele despre rolul ei in sezonul 8 si scenele in care joaca: „M-a distrus! Cineva va ține minte pentru mult timp cum ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
fondul de garantare a creditului rural fgcr-ifn-sa, fgcr-ifn-sa
Fondul de Garantare a Creditului Rural FGCR-IFN-SA s-a constituit în februarie 1994, potrivit Legii nr. 31/1990, ca o societate comercială pe acțiuni, în urma negocierilor Comisiei Comunității Europene și Guvernul României, reprezentat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, concretizând programul Comisiei Europene de sprijinire a procesului de privatizare a agriculturii ...
Read More
AVINCIS
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Editura Nemira și lanțul de cafenele 5 To Go sărbătoresc Ziua Internațională a Cărții printr-o campanie inedită de încurajare a cititului, parte integrantă a parteneriatului Nemira – 5 TO GO pentru promovarea plăcerii lecturii în rândul tinerilor. Campania „Books and Coffee” se desfășoară offline și înseamnă branduirea a 45.000 de pahare cu trei ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Editura Herald – ZILELE MINDFULNESS

Despre ZILELE MINDFULNESS

Ce sa fie acest “mindfulness”? Uite o idee utila inainte de a te hotari sa afli mai multe:

te invata sa dai jos mastile.

Stii tu, mastile acelea pe care cu totii le purtam si uitam ca le avem. Sunt voalurile prin care privim tot ce ne inconjoara: lumea, oamenii, realitatea toata. Ei bine, mindfulness iti aminteste cat de racoritor e sa privesti lucrurile asa cum sunt ele de fapt, fara filtre. Si iti reda gandurile limpezi, claritatea, creativitatea!

Curios?

Sa iti mai spunem atunci si ca aceasta idee prinde radacini tot mai zdravene in mai toate domeniile actuale de cercetare. Tot ce e mai nou in psihologie, arta, filosofie, medicina sau chiar in afaceri foloseste, de acum, ideea de mindfulness.

Adevarul e ca, mai devreme sau mai tarziu, tot ai fi auzit despre asta pentru ca deja e in toate jurnalele de specialitate, pe prima pagina a marilor ziare si reviste internationale, pe tot internetul!

Este folositor!

La ce? Pai cam la tot ce inseamna viata ta de zi cu zi – fara exagerare -, asa cum am sugerat si prin titlul conferintei noastre din martie, prima de acest gen adresata publicului din tara: „Mindfulness in viata cotidiana: beneficiile pentru relatii, profesie si dezvoltare personala”.

 

Invitatie la ZILELE MINDFULNESS!

Mai exact, Editura Herald doreste sa contribuie prin acest eveniment la intalnirea ta mindful cu viata prin modalitatea cea mai eleganta, mai personala si mai memorabila: cartea.

Un lucru important si de stiut este ca acum e momentul perfect sa afli despre beneficiile prezentei constiente. Zilele acestea se intampla in Romania o multime de evenimente care o pun pe harta tarilor conectate la cele mai influente tendinte de dezvoltare ale momentului.

Programul:

– 12 iunie, ora 15:00 – simpozion la Facultatea de Psihologie din Bucuresti – „Mindfulness Meditation and Psychotherapy” (detalii aici)

– 12-14 iunie, ora 19:30 – weekend de meditatie – „Meditatie 2.0: Eliberare si Incertitudine Esentiala” (detalii aici)

– 16 iunie, ora 18:00 – simpozion la Universitatea „Spiru Haret” – „Mindfulness: Meditatia Buddhista intalneste Cultura Vestica, Stiinta si Practicile Medicale” (detaliiaici)

– 18-21 iunie, ora 18:00 – retragere pentru meditatie la Pestera Moieciu – „Fructul Practicii Meditative” (detalii aici)

Noi n-am mai intalnit de mult o invitatie asa frumoasa ca programul pe care ti-l propune in zilele care urmeaza Dr. Kaisa Puhakka, profesor de psihologie clinica la California Institute of Integral Studies, practicant de meditatie in traditiile Theravada si Zen. Chiar ca merita sa afli mai multe!

Sigur, sigur ai bifa cu succes o activitate din categoria lucrurilor de facut!

Descopera ZILELE MINDFULNESS!

 

Recomandari:

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN