Dean Corbett a murit! Sâmbătă dimineaţa, celebrul chef a decedat in urma unui atac de cord, anuntul fiind facut de unul din membrii familiei lor. Acesta avea doar 56 de ani. Dean Corbett si-a inceput munca la Casa Grisanti şi Fifth Avenue in prima parte a anilor 1980, dupa cum ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
PRIAevents, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei - conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA – Romanian Farmers – la a 3-a ediție în România - în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
drd ing marin marian sorin, stațiunea de cercetare-dezvoltare pentru viticultură și vinifcație pietroasa
USAMV BUCUREȘTI/GHID DE MATERIAL SĂDITOR ÎN VITICULTURĂ STAŢIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE  PIETROASA / USAMV BUCURESTI Pietroasa este renumită, după vorba marelui scriitor Nichita Stănescu, ca fiind locul unde  ,,Aici la Pietroasele, inima noastra de piatră s-a transformat într-o inimă de inima”. La Pietroasa, știut este, ca se ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Investiții mari în industria tutunului din România

British American Tobacco (BAT) au anuntat ca până în 2022 acestia vor pompa pe piata din Romania 800 mil. euro, mai exact în fabrica detinuta la Ploieşti, iar un fragment din aceasta investitie va avea ca destinatie construirea unei noi hale, in scopul fabricarii rezervelor pentru dispozitivul Glo.

In prima parte, se vor crea 200 de noi locuri de muncă.

În acest moment 60% din produsele fabricate în România se duc catre export în alte 45 de ţări, iar acest procent va creşte la 70% ca urmare a noilor investiţii. Vom continua investitia în România şi sperăm că guvernul român va oferi predictibilitatea necesară”, a spus Ram Addanki, director Europa Centrală şi de Sud în cadrul BAT.

Ţigările clasice nu mai sunt permise in restaurante sau cluburi, dar cei care folosesc aparate care încălzesc tutunul au voie sa fumeze in orice loc.

Acciza stabilit entru o ţigară normala este de 0,43 lei pe ţigaretă, in cazul unei ţigări cu tutun încălzit cu ajutorul unor aparate ca iQOS sau glo acciza este de 4 ori mai mică, adica 0,11 lei pe unitate.

De asta producatorii s-au si intors spre aceste tipuri de ispozitive precum iQOS (Philip Morris) sau glo (British American Tobacco).

Philip Morris este cel care a creat conceptul ţigaretelor Marlboro si, in acelasi timp, a fost cel dintai producator din in­dustria tutunului care a introdus un dispozitiv care încălzeşte tutunul.

Prima data a fost lansat acum 3 ani – iQOS, intrand pe piata de la noi cam in aceeasi perioada, iar ultimele informatii publicate arata ca, în luna octombrie 2017, iQOS ocupase o cotă de piaţă de 1,4% din totalul consumului de tutun din România.

De asemenea, Ministerul Finanţelor a mentionat ca in cazul ţigărilor normale acciza este de 439.94 lei/1.000 de ţigarete.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN