usamv bucurești 04.2018, universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești
Agricultura iese la drumul mare :) USAMV BUCUREȘTI are întotodeauna individualitate și stil la ieșirile în public De data asta, USAMV București m-a invitat la târg. La primul târg al anului, cel de turism, unde USAMV București este prezentă cu o ofertă pe AGROTURISM. Dar și cu cea EDUCAȚIONALĂ. La ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
MALTA TRAVEL
Artmark pregateste pentru data de 26 aprilie 2018, intr-o zi de joi, o noua licitatie de arta pentru iubitorii domeniului. Licitatia va incepe la ORA 19:30 la Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță. Denumita LICITAȚIA DE ARTĂ POSTBELICĂ ȘI CONTEMPORANĂ #286/2018, aceasta cuprinde foarte multe dintre mişcările artistice postbelice şi contemporane, galeria fiind o ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

OTTO CURIER ȘI-A DUBLAT NUMĂRUL DE CLIENȚI

Mihai Pleșea se ocupă de destinele lui OTTO CURIER. Este tânăr, a good-looking guy, cum se zice, cu o expresie tipică, cu un portret de om încrezător în sine și în ceea ce va face. Privește, continuu, către viitor. Zâmbește cu naturalețe.Poza-Mihai-Plesea-OTTO-Curi

 1. Pentru că tot suntem la TOP BRANDS, care este istoricul lui OTTO CURIER, cum a apărut pe piață?

  Înfiintata in 2010, an de an, OTTO Curier și-a dublat numărul de clienți. Dacă la sfârșitul lui 2011 raportam o cifra de afaceri de 4,4 milioane euro, în 2012 am atins 6 milioane euro. Pentru 2013, estimăm o cifră de afaceri de 10 milioane euro.

 1. Din câte știu, ocupați locul 4 în ierarhia firmelor de curierat în România. Este loc să mai urcați în top?

  Bineînțeles! Compania a fost creată, de la început, pentru a atinge locul 1. Echipa noastră este obișnuită cu poziția de lider și avem know-how-ul, puterea financiară și dorința de a ajunge acolo din nou. Urmăriți-ne evoluția în anii următori.

 1. Care ar fi specificul OTTO Curier, dacă ar trebui să alegeți câteva elemente de identitate?

  Oferim solutii flexibile, transparente și sigure, aplicabile nevoilor Clientului. Ne-am asumat valorile esențiale pentru succes în domeniul curieratului încă de la inceput: angajații noștri livrează satisfacție prin punctualitate, respect și atentie sporită la siguranța expedițiilor tale.

 1. Care sunt tarifele pe care le percepeți pentru serviciile OTTO Curier?

  Avem o politică foarte simplă de prețuri: „Servicii premium la prețul corect”. Prețurile sunt clare, ușor de văzut pe www.ottocurier.ro.

 1. Care este harta în teritoriu pe care o acoperiți/deserviți?

  Acoperim 100% teritoriul național.

 1. Cum stați la capitolele infrastructură și experiență?

  Echipa noastră este cea mai experimentată din piață, participând la crearea și dezvoltarea primei firme de curierat românești. Infrastructura este excelentă. Având 59 de sedii în toată țara, peste 300 de mașini și 400 de angajati, OTTO Curier se numără cu mândrie între cele 3 companii de curierat din România care, în prezent, oferă opțiunea livrare garantată până în ora 9.59, aplicabilă oricărui serviciu.
  De asemenea, suntem prezenți printre cele 4 companii de curierat din România ce dispun de scannere PDA, echipamente ce procesează și oferă în timp real informații referitoare la expedițiile tale.

 1. Am văzut că vă implicați și în sport. Beneficiați de promovare din partea clubului FC DINAMO. Cum ați ajuns într-un asemenea parteneriat – și de ce este el benefic pentru activitatea pe care o prestați?

  OTTO Curier sustine performanța și modul de viață sănătos. Implicarea lor în acțiuni sociale, în beneficiul comunității a fost un alt factor important, compania noastră având în desfășurare un program CSR complex, OTTO Curier Community Program. Compatibilitatea brandurilor noastre este una ridicată astfel încât decizia de colaborare a fost ușor de luat.

 1. Ce înseamnă mesajul OTTO Curier UNIFICĂ PREȚURILE?

  Suntem prima companie de curierat ce unifică prețurile. Astfel, expedierea unui plic sau a unui colet cu greutatea până într-un kilogram către destinații naționale costă 11,95 lei, în timp ce expedierea acestora în aceeași localitate costă 9,95 lei.

 2. OTTO Curier este din ce in ce mai vizibil pe piață? Cum reușiți?

  În afară de managementul performant de care beneficiem pe partea financiară și de curierat, echipa de Marketing si PR este una foarte puternică. Membrii echipei au un background solid în advertising, PR, research și marketing, având la activ coordonarea și implementarea a zeci de campanii de promovare în domeniu. Beneficiind de această experiență, putem atrage partenerii potriviți pentru a dezvolta brandul și crește cota de piață a companiei. Din nou, experiența contează.

,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN