muzică de oscar, orchestra le muse, dirijor andrea albertini
Sâmbătă, 20 aprilie, la Ateneul Român din Bucureşti vor avea loc concertele “Ennio Morricone. Muzică de Oscar”. Porţile se vor deschide pentru public de la ora 15.00 pentru reprezentaţia de la ora 16.00 şi de la 18.30 pentru concertul de la ora 20.00! Cele două reprezentaţii nu vor avea pauză! ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
horia gârbea, iarbă la tot cartierul
DE 12 LEI IARBĂ Prima mențiune, firește, este despre TITLUL.  EL E CATCHY. El fură privirile. E special conceput ca o reclamă de marketing. Și, trebuie să recunoaște, da, funcționează. Va stârni rumori. Eterne. Ideea de a băga umpr în titlu e nespus de savuroasă. Și pragmatică. Lumea va râde ...
Read More

PRESA DESPRE DOMENIILE ANASTASIA

Desigur că, în primul rând, contează ce e un vin în sine/și care sunt valențele lui. Valoarea unui vin este valoare în sine, în cel mai bun/pur sens filsofic. Iar acest lucru este valabil și pentru vinurile de la DOMENIILE ANASTASIA.
Dar, pe piață, contează și felul cum ești perceput. Înregistrat.
Percepția contează tot atât de mult pentru piață ca și valoarea unui vin, fiindcă renumele unor vinuri sunt date deopotrivă de degustători, de ceea ce se scrie despre el, despre presa, bună sau rea, pe care o generează, într-un cuvânt, despre CUM I SE DUCE BUHUL.
PRESA-DESPRE-DOMENIILE-ANASTASIA
Da. Și se pune întrebarea: ce scrie PRESA despre DOMENIILE ANASTASIA? Cum se oglindește, în conștiița publică, un brand precum al celor de la ANASTASIA?

IMPRESIA FĂCUTĂ LA TÂRGURI CONTEAZĂ ȘI EA ÎN NOTA FINALĂ
Presa a scris despre un vin care a făcut o impresie finală plăcută de fiecare dată când a fost întâlnit pe la targuri.
Prima dată oamenii/degustători autorizați, în majoritate, s-au trezit, față în față, cu el la Vintest/și, deopotrivă, la Vintest in Bucuresti. Standul modest, amplasat pe un colț amenajat neostentativ și fără chestii strălucitoare, doar cu două sticle de vin pe o masă, în mijloc, a fost remarcat de presă și de bloggerii de vin.

Sticlele în sine nu ieșeau cu nimic in evidență (s-a vorbit despre asta pe un site de specialitate!), în magazin ar fi fost confundat cu altceva, de pe la alte crame din preajmă.
Au frapat oamenii de la stand, care – pe lângă faptul că erau destul de mulți pentru dimensiunile standului – nu arătau deloc blazați, ca și cum ar fi crescut de sute de ani direct acolo, la stand. Oamenii de la DOMENIILE ANASTASIA arătau a reuniune de familie. Nu aveau aerul, rece, chirugical, al unei prezentări impersonale ale unor produse – pentru a bifa încă o participare la câte un târg de profil.

Jurnaliștii au remarcat și nota discordantă față de alți EXPONAȚI – și, în mod special, „exuberanța” precum, în același timp, lipsa apatiei – în comparație cu personalul de la alte standuri. Ceilalți acuzau, în mod vizibil rutina. Standurile celelalte păreau mult mai bine “robotizate”. Jurnaliștii l-au adăugat faptului că încă nu se auziseră prea multe lucruri despre acest producător și imaginea lui. Și, bottom line, au fost plăcut impresionați.
Până la urmă, au tras concluzia corectă: că standul, precum și brandul, și mai mult, chiar vinurile aferente – conțineau mai multă prospețime decât celelalte.

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

1