Dean Corbett a murit! Sâmbătă dimineaţa, celebrul chef a decedat in urma unui atac de cord, anuntul fiind facut de unul din membrii familiei lor. Acesta avea doar 56 de ani. Dean Corbett si-a inceput munca la Casa Grisanti şi Fifth Avenue in prima parte a anilor 1980, dupa cum ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
PRIAevents, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei - conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA – Romanian Farmers – la a 3-a ediție în România - în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
drd ing marin marian sorin, stațiunea de cercetare-dezvoltare pentru viticultură și vinifcație pietroasa
USAMV BUCUREȘTI/GHID DE MATERIAL SĂDITOR ÎN VITICULTURĂ STAŢIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU VITICULTURA SI VINIFICATIE  PIETROASA / USAMV BUCURESTI Pietroasa este renumită, după vorba marelui scriitor Nichita Stănescu, ca fiind locul unde  ,,Aici la Pietroasele, inima noastra de piatră s-a transformat într-o inimă de inima”. La Pietroasa, știut este, ca se ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

TURISM PE PÂINE LA CRAMA DEALU DORULUI

OINOS plus LOGOS egal TURISM!
NU E DEAL CA DEALU DORULUI:

Dor din dor se face vinul

În acest număr, vom promova noua locatie a cramei. Și vom apela la maiestria imaginilor & cuvintelor de a pune în pagină povestea.

Puteți să observați și singuri că interioarele sunt rustice, simple, așa cum stă bine unui decor de la țară/de la vie. Bine, bine, simple/rustice, dar nu lipsite de sofisticare: alăturarea tapetării cu cărămizi aparente cu albul văruit al pereților denotă subtilitate.

Imaginile sunt atat de interior cat si de exterior. De asemenea, am adăugat, în cadrul fișierelor logoul nou al cramei noastre – și un QR code care poate fi pus pe fiecare pagina, si care scanat, dă locația cramei, și indicații speciale  de a ajunge.

Dealul cu vii se vede aproape miraculos. Este, chiar, o schiță de portret.  Am spus că e surprinzător de fotogenic.

Câteva cuvinte despre noua locație, care să vă ajute în elaborarea proiectului de a vizita crama DEALU DORULUI..

DIN ELICOPTER, SÂNUL DEALULUI SE VEDE MAI BOMBAT… 🙂
Dealul bombat accentuează curbura spațiului. Dând măsura pantei miraculoase din/de la Dealu dorului, care, asemeni în Bordeaux și în marile podgorii, determină coacerea prielnică a strugurilor.

Așa se pot intui/& întrevede orele solare de pârg, calendarul supracoacerii (acolo unde este trebuincioasă supracoacerea!) – și inițierea graficului de culegere a minunatei și bogatei recolte!

LOCUL DE CAZARE ESTE CHIAR ÎN MIEZUL PODGORIEI 🙂
Cu bucurie vă spunem că locația este poziționată chiar în podgorie – și are 3 (trei) niveluri: subsol, parter si etaj. Inaugurarea acestei locații va avea loc chiar în această toamnă.

Dotările și designul interior sunt realizate cu materiale de la furnizori cu renume în domeniu- sunt de natură să livreze un confort anume.

Combinația de tradițional și modern de la interior oferă o atmosferă deosebită. Arhitectura exterioară și combinația cromatică se încadrează, perfect, în peisaj – și face trimitere la rădăcinile viticulturii din zona Buziaș-Silagiu.

SUBSOLUL, TEZAURUL LUI DORU HUSARCIUC
Subsolul “ascunde” tezaurul lui Doru Husarciuc…Vinoteca Dealul Dorului, care este VEDETA, reprezintă un spațiu generos ce poate “găzdui” peste 100.000 de sticle. A fost săpat în deal, pentru a asigura o temperatură optimă pentru învechirea vinurilor îmbuteliate.

LA PARTER, ÎNFLOREȘTE O SALĂ DE DEGUSTĂRI
Parterul va fi ocupat cu înflorirea unei săli de degustări, cu un design plin de rafinament, care va putea acomoda până la 100 de persoane, ceea ce înseamnă o MICĂ MULȚIME VESELĂ.

Este vorba, dacă stăm bine și ne gândim, de o CAPACITATE cu adevărat APRECIABILĂ. Este, probabil, una dintre cele mai mari SĂLI DE DEGUSTARE din România. Să zicem că intră în TOP TEN, dacă nu cumva în TOP FIVE… 🙂

Ferestrele generoase ale sălii oferă perspective de neuitat către podgorie.

ETAJUL, CĂCI ETAJUL – CA TOTDEAUNA – FACE TOȚI BANII…
La etaj sunt 6 camere duble, amenajate după ultimele tendințe în design, cu grup sanitar propriu și ambient cald, care poate face față și celui mai exigent vizitator.

VICII ȘI DELICII. CULINARE, DESIGUR…LA CE VĂ GÂNDEAȚI, HAIT? 🙂 ….
Deliciile culinare care vor asezona vinurile degustate, vor fi realizate, preponderent, cu produse alimentare din ferma proprie.

Totul proaspăt. Și, mai ales, natural. Și, mai ales, organic…

De asemenea se pot organiza activitati de agrement si team-building.

CONTACT/PUNCT DE CONTACT:
Date de contact, pentru rezervări – și detalii:

Tel: 0744.700.808
e-mail: crama@dealuldorului.ro
www.dealuldorului.ro

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN