Ce aduce in plus Marketing Automation si care sunt miturile din jurul acestui proces Stii de ce tot mai multi marketeri aleg sa aplice solutia de automatizare de marketing in businessurile lor? Pentru ca nu vorbim doar despre un soft inteligent cu ajutorul caruia poti trimite campanii de email sau ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
AGRALIM 2017 va fi in comuna Letcani (16 km de Iasi pe drumul european E583) intre 21 si 24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis. Ce va fi acolo? Si de ce sa vii? Pai, fermierule, nu numai ca acolo vor fi si altii ca tine, dar si: asociațiile agricole, companiile, specialiștii din ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
O noua carte ne apare in fata ochilor, de la editura RAO. Daca doresti sa traiesti o adevarata aventura, intorcandu-te inapoi in Europa secolului al XVI -lea, atunci noua carte a lui Ken Follet: "Coloana de foc" este pentru tine! Are tot ce ar putea o carte buna, pe cuvant ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

VINVEST, Regal de vinuri românești la Palatul Mogoșoaia

SURPRIZĂ DE DUPĂ NUNTĂ, CU VIN DIN BELȘUG ROMÂNESC!

 

Un august fierbinte la propriu și la figurat !

Andreea și Jean Marie și-au dorit să-și unească soarta nu la Châteaux din Franța, ci la Palatele din România.

Și dacă nunta a avut loc la Palatul Bragadiru, a doua zi după, au inițiat o degustare de vinuri românești la Palatul Mogoșoaia, pentru invitații lor din Franța și România.

Au ales 7 vinuri, din care 6 autohtone și unul cu soiuri internaționale, pentru o degustare într-un spațiu al Palatului cu multă amprentă istorică.

Invitații cca 60 din Franța și 20 din România au fost captivați de vinurile românești, au apreciat, comentat și degustat cu mare bucurie.

Și ca să-și pună amprenta și pe gastronomia românească, Andreea a invitat oaspeții la o masă cu preparate tradiționale.

Să fii român, să pleci din România, să revii cu invitați din străinătate, să le arăți valorile țării, edificii istorice, viticultura, vinificația, preparatele românești, înseamnă să te numești un bun român, un adevărat patriot !

Lucia Pîrvu, organizator VINVEST si VINTEST

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN