Oamenii de stiinta au realizat un nou studiu in domeniul medical, care a scos la iveala factorii care conduc la aparitia diabetului de tip 2, a bolilor de inimă și a tensiunii arteriale crescute. Speicalistii au aflat de 60 de variante genetice care se pot observa cu usurinta in greutatea ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

A doua țară din lume care a legalizat marijuana pentru comercializare este…

Canada s-a transformat oficial in singura tara din G20 care a legalizat canabisul recreaţional, desi tara a fost intr-o prohibitie de aproape 100 de ani. Este un eveniment important deoarece sunt 2 mari beneficiari ai acestei legalizari: consumatorii,  care acuma vor putea fuma in voie drogul, dar şi pieţele bursiere, pentru care exista mari oportunitati.

Justin Trudeau a fost ales drept lider al Guvernului sau in urma cu numai 3 ani si deja a reusit sa realizeze unul dintre cele mai importante angajamente din campania electorală: Canada sa fie al doilea stat din lume care autorizează comercializarea şi utilizarea marijuanei în scopuri recreaţionale, după Uruguay, care a trecut la aceasta masura in 2013.

Decizia va putea fi acuma observata cat de buna/proasta este, de catre cetatenii statului din America de Nord, nu numai atat, dar in 2019 vor trebui sa decida la urne si pe cine aleg ca lider al Guvernului in urmatoarea campanie, dar si de celalalte state care au o legatura puternica cu Ottawa, unele adoptand deja aceeasi decizie, iar altii numai in scopuri terapeutice.

La miezul nopţii (02:30 GMT, miercuri), primul magazin legal de canabis a aparut in fata porţilor din St. John’s, din capitala provinciei canadiene Newfoundland şi Labrador, aflata în zona Atlanticului de Nord.

În Quebec, magazinele pe care le au in proprietate Société québécoise du cannabis (SQDC) isi incep programu pentru public de la 10:00 (14:00 GMT).

SQDC avea pana acum numai 12 magazine, dar acuma se pregateste de construirea a inca cateva unităţi – până la 150 pe cei 3 ani care vor veni. Provinciile Manitoba (centru) şi Alberta (vest) au adoptat aceeasi masura de legalizare şi au deschis numeroase puncte de vânzare private de cateva zile.

Fiecare provincie decide singura modalitatea de vanzare a marijuanei, deoarece aceasta este o piata extrem de profitabila si care poate fi exploata la maximum, evaluată la aproximativ 6 miliarde de dolari (4 miliarde de euro) pe an.

“Sunt cel puţin doi ani de când colaborăm cu diferite autorităţi guvernamentale”, a răspuns marţi Justin Trudeau, repetând că legalizarea trebuie să permită restrângerea accesului minorilor la acest drog şi să “elimine banii din buzunarele organizaţiilor criminale”.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN