A mai fost retras un medicament de pe rafturile farmaciilor din tara! De data aceasta medicamentul retras este Epistat, singurul de acest tip, de altfel, care are in componenta o substanță activă fenspiridă inca prezenta pe piață, insa care va fi retras, in curand, de firma maghiară gedeon Richter. Aceasta din ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Merele ecologice pentru a fi crescute cum trebuie au nevoie de precipitații în cantitate corespunzatoare. Trebuie sa retineti ca e important sa le feriti de ploaie, deoarece ele favorizeaza aparitia fungilor. Vara, pe de alta parte, este exact pe dos, merele au nevoie de cat mai multa căldură, deoarece conținutul ...
Read More
AVINCIS
Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO. Târgul de Turism al ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Cum îți poți restabili potența

Unul dintre cele mai bune modalitati de a restabili potența o gasiti aici, in articolul nostru de azi. Medicamentul poate fi gasit pe website-ul celui care l-a descoperit – Institutul Clinic de Urologie.

vfxd.info a realizat un interviu cu un medic pe urologie al Institutului Clinic de Urologie, Camelia Rădulescu. Aceasta este unul dintre cei mai buni specialisti din domeniu, avand o gramada de cazuri cu probleme de disfuncție erectila.

– Dna. Camelia, aveți pacienți cu vârsta de 60-70 ani. Este cu adevărat necesar să faci sex la această vârstă?

– Bineînțeles! Mai ales bărbații. Viața sexuală determină starea generală a sănătății, este dacă vreți, un ceas biologic ce stabilește cât de repede va veni bătrânețea.

La cabinetul meu vin pacienți care suferă de prostatită și adenom de prostată, iar la întrebarea mea- când au făcut sex ultima dată, râd și răspund ceva de genul: ”Dna. doctor, n-am mai făcut sex de vreo 7 ani”. Bineînțeles că răspunsul lor mă surprinde. Aceasta e cauza prostatitei, care mai târziu se poate transforma în cancer de prostată.

Lipsa sexului dăunează organismului atât la 30 de ani, cât și la 40, 50, și chiar 70! Prostata este organul în care se formează lichidul seminal. În cazul în care nu este ejaculat, începe să se strice. În prostată se produce un proces de stagnare patologică (acumulări de microorganisme periculoase). Ele duc la inflamarea prostatei (prostatita). Inflamarea glandei prostatice pentru o perioadă lungă de timp determină apariția adenomului de prostată, dereglări de urinare și pielonefrita. Următoarea etapă după adenom este cancerul. La pacienții cu probleme de potență crește de 7 ori riscul să dezvolte cancer de prostată.

Mai pe scurt, abstinența prelungită poate fi egalată cu moartea rapidă . Organismul uman are menirea să se înmulțească. Atunci când această funcție se estompează, organismul începe să îmbătrânească foarte rapid. Vasele sanguine se subțiază și se rup, crește riscul dezvoltării unui atac de cord sau accident vascular cerebral, se produc dereglări ale sistemului psihosomatic. Pacientul încărunțește rapid (dacă nu a încărunțit deja până la acel moment). Apar durerile articulare, îngârbovește. Chiar și insomnia care îi chinuie pe oamenii în vârstă este asociată cu lipsa de sex și producerea insuficientă a unui șir de hormoni.

Inflamația persistentă conduce mai întâi la adenomul de prostată, iar mai târziu la cancer de prostată (conform statisticilor, din această cauză mor 38% din bărbați). În absența sexului, acest lucru se întâmplă întotdeauna, motiv pentru care adenomul de prostată este denumit boala vârstnicilor.

Cancerul de prostată diagnosticat la un bărbat în vârstă de 58 ani. Cauza- abstinența îndelungată (de la vârsta de 51 ani). Pacientul a murit.

Din cauza procesului de stagnare, pe pereții vaselor sanguine se sedimentează colesterolul, se pot forma tromburi. Tromburile prezintă sporirea riscului de a se produce un accident vascular cerebral sau atac de cord. Moartea pacientului a fost cauzată de atacul de cord, inima sa este prezentată în aceste imagini.

Ești încă de părerea că nu trebuie să faci sex? Viața sexuală caracterizează stabilitatea într-o relație. Din nefericire, majoritatea bărbaților impotenți rămân singuri. Femeile pot să facă sex până la vârsta de 70-80 de ani. Ele au nevoie de sex. Regula spune: cu cât viața sexuală este mai regulată, cu atât cuplul durează mai mult.

– Se spune că în clinica Dvs. folosiți medicamente unice pentru a restabili potența, acestea îi ajută pe bărbați să facă sex la orice vârstă. Este adevărat?

– Clinica noastră a avut întotdeauna o rată ridicată a vindecării diferitor afecțiuni. Folosim medicamente unice, elaborate de către savanții noștri. În ceea ce privește viața sexuală masculină, folosim un remediu elaborat de către institutul nostru, se numește Prostect.

Imediat după administrare, Prostect intensifică excitația (poate fi luat pe post de stimulent sexual inofensiv, în loc de Viagra), administrat regulat fortifică potența naturală. Acesta este unicul produs care acționează în acest mod, însă nu-l puteți găsi în farmacii.

– Vă rog să ne vorbiți despre acțiunea și eficacitatea acestui remediu.

– Este într-adevăr un remediu excelent. Puteți judeca din faptul că pacienții se înscriu cu câteva săptămâni înainte pentru consultație. Nu fac altceva decât să prescriu acest medicament, pe care îl puteți cumpăra la farmacia institutului nostru sau să comandați Prostect cu 50% reducere pe un site special.

Ce ține de eficacitatea Prostect, vreau să vă demonstrez rezultatele studiilor clinice efectuate de specialiștii institutului în perioada 2015-2016. La experiment au participat 50 de bărbați cu vârsta peste 50 de ani. Majoritatea subiecților studiului erau impotenți de câțiva ani.

Studiul a concluzionat:

  1. Restabilirea completă a potenței (posibilitatea să facă sex cel puțin o dată pe săptămână) – 96% dintre subiecți
  2. Nivel ridicat al testosteronului – 94% dintre subiecți
  3. Reglarea urinării (inclusiv, frecvența) – 98% dintre subiecți
  4. Îmbunătățirea stării generale – 99% dintre subiecți
  5. Lipsa efectelor secundare – 100% dintre subiecți

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN