litoral până la capăt
AM FOST (ȘI) ACOLO: HOLIDAY BLUE Camera cu SMOCHIN  De atâta HOLIDAY(hotel!), mai mult HOLIDAY BLUE. Unde? La mare, la soare... Pe litoral. Plajă? La plaja din Neptun, largă cât mai multe terenuri de fotbal. Vrajă? Vraja mării...  MIHAIL GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU  Am plecat doar pentru un week-end la mare ...
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
AVINCIS
litoral până la capăt
AM FOST (ȘI) ACOLO: HOLIDAY BLUE Camera cu SMOCHIN  De atâta HOLIDAY(hotel!), mai mult HOLIDAY BLUE. Unde? La mare, la soare... Pe litoral. Plajă? La plaja din Neptun, largă cât mai multe terenuri de fotbal. Vrajă? Vraja mării...  MIHAIL GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU  Am plecat doar pentru un week-end la mare ...
MALTA TRAVEL
cortevaInvitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...

Pizza Dominium își îndreaptă atenția către nefumători!

Foto 3

Pizza Dominium își îndreaptă atenția către nefumători!

 

București, 12 decembrie 2014

 

Pe 11 decembrie, clienții Pizza Dominium au putut aprinde o ultimă țigară în interiorul restaurantului Dominium Obor din Calea Moșilor. Pizza Dominium s-a alăturat listei concentrate, dar valoroase a localurilor pentru nefumători.

 

În urmă cu o lună, reprezentanții companiei au realizat un sondaj de opinie printre clienți, cu privire la transformarea unuia dintre punctele de lucru în locație pentru nefumători. Trei sferturi dintre clienți au validat propunerea de a redescoperi savoarea originală a mâncărurilor și a băuturilor, fără gust sau miros de tutun, la Dominium Obor.

 

#obornefumator este campania de comunicare a repoziționării Dominium Obor, în care vectorul de imagine, Petru Buiuca, primul Masterchef al României, recomandă gustul autentic și curat al preparatelor: “Mâncarea este mai gustoasă și atmosfera mai sănătoasă într-un restaurant de nefumători. Cei mai buni sauciers ai lumii sunt nefumători, iar fumul de țigară și mâncarea nu își fac drum niciodată la masa lor. Aerul încărcat alterează experiența culinară. Fiecare decizie culinară pe care o facem nu este numai pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Așa cum oferim flori proaspete mamelor noastre, un loc de joacă sigur celor mici, tot astfel dorim să oferim o experiență culinară curată. “

“Fumătorii nu au de ce sa se simtă discriminați”, spun reprezentanții companiei. “Decizia noastră vine din respectul față de sănătatea nefumătorilor, dar și din dorința de a nu dezamăgi un public din ce în ce mai numeros al restaurantelor noastre, cel al tinerelor familii cu copii mici. Dominium Obor va fi mai apreciat de către publicul matur și ne așteptăm la o creștere a ponderii celor care vizitează restaurantul în familie, alături de copii sau în familie extinsă.”

Această schimbare se va produce doar în restaurantul din Obor-Calea Moșilor. Celelalte cinci locații Dominium (patru în Bucuresti și una în Ploiesti), vor opera în continuare pe aceleași coordonate, până la noi directive legislative sau până la noi sugestii din partea clienților.

Deși fumătorii reprezintă 25% din totalul populației României, majoritatea restaurantelor din țară sunt dedicate fumătorilor. Interzis în spațiile publice mai mari de 100 de metri pătrați încă din anul 2011, fumatul este încă permis în baruri, cluburi, discoteci, restaurante şi alte locuri cu destinaţie similară, cu o suprafață mai mică de 100 metri pătraţi şi care sunt organizate exclusiv pentru fumători.

În acest peisaj, se conturează din ce în ce mai clar o nișă a consumatorilor nefumători, al căror interes față de restaurante și ceainării non-smoking este în continuă creștere. Pentru satisfacerea cererii acestor consumatori, au apărut în ultimii ani tot mai multe cafenele și restaurante-boutique care interzic fumatul în incintă.

Despre Pizza Dominium

Lanțul de restaurante Pizza Dominium a intrat pe piața din România în anul 2007. În prezent, compania deține 5 locații în București și unul în Ploiești. O nouă extindere va avea loc în al doilea trimestru al anului 2015, odată cu inaugurarea Mega Mall Pantelimon.

Dominium România este reprezentatul lanțului de restaurante polonez Pizza Dominium, care și-a început activitatea în Varsovia, în anul 1993. În prezent, Pizza Dominium deține peste 70 de locații în Polonia. Pizza Dominium este clasat pe locul al treilea în Polonia ca dimensiuni și cifră de afaceri, dupa TelePizza și Pizza Hut. Cifra de afaceri a grupului Pizza Dominium în anul 2013 a fost de 2,2 mil. Euro.

www.pizzadominium.ro  | https://www.facebook.com/DominiumRO | 021 211 0010

# # #

Pentru mai multe informații, contactați:

Raluca Mihăilă

raluca.mihaila@buzzevents.ro

0740.040.407

Foto 1

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1