Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere create vreodata, si eu il folosesc drept principalul motor de cautare, insa, are anumite dezavantaje destul de mari, dar care, cu ajutorul cunoasterii tehnologice, pot fi reparate. Sa nu uitam ca, precum orice alta aplicatie, browserul este updatat la anumite intervale ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
A inceput sezonul de iarna, iar hotelierii nu au obiectul muncii! Nu au angajati destui sau deloc care sa presteze serviciile oferite de firma lor! Unii antreprenori, chiar, iau problema in propriile lor si incearca sa-si inlocuiasca fizic cu sine (fara gluma!) lipsa personalului, pentru a putea presta serviciile catre ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Editura Herald – ZILELE MINDFULNESS

Despre ZILELE MINDFULNESS

Ce sa fie acest “mindfulness”? Uite o idee utila inainte de a te hotari sa afli mai multe:

te invata sa dai jos mastile.

Stii tu, mastile acelea pe care cu totii le purtam si uitam ca le avem. Sunt voalurile prin care privim tot ce ne inconjoara: lumea, oamenii, realitatea toata. Ei bine, mindfulness iti aminteste cat de racoritor e sa privesti lucrurile asa cum sunt ele de fapt, fara filtre. Si iti reda gandurile limpezi, claritatea, creativitatea!

Curios?

Sa iti mai spunem atunci si ca aceasta idee prinde radacini tot mai zdravene in mai toate domeniile actuale de cercetare. Tot ce e mai nou in psihologie, arta, filosofie, medicina sau chiar in afaceri foloseste, de acum, ideea de mindfulness.

Adevarul e ca, mai devreme sau mai tarziu, tot ai fi auzit despre asta pentru ca deja e in toate jurnalele de specialitate, pe prima pagina a marilor ziare si reviste internationale, pe tot internetul!

Este folositor!

La ce? Pai cam la tot ce inseamna viata ta de zi cu zi – fara exagerare -, asa cum am sugerat si prin titlul conferintei noastre din martie, prima de acest gen adresata publicului din tara: „Mindfulness in viata cotidiana: beneficiile pentru relatii, profesie si dezvoltare personala”.

 

Invitatie la ZILELE MINDFULNESS!

Mai exact, Editura Herald doreste sa contribuie prin acest eveniment la intalnirea ta mindful cu viata prin modalitatea cea mai eleganta, mai personala si mai memorabila: cartea.

Un lucru important si de stiut este ca acum e momentul perfect sa afli despre beneficiile prezentei constiente. Zilele acestea se intampla in Romania o multime de evenimente care o pun pe harta tarilor conectate la cele mai influente tendinte de dezvoltare ale momentului.

Programul:

– 12 iunie, ora 15:00 – simpozion la Facultatea de Psihologie din Bucuresti – „Mindfulness Meditation and Psychotherapy” (detalii aici)

– 12-14 iunie, ora 19:30 – weekend de meditatie – „Meditatie 2.0: Eliberare si Incertitudine Esentiala” (detalii aici)

– 16 iunie, ora 18:00 – simpozion la Universitatea „Spiru Haret” – „Mindfulness: Meditatia Buddhista intalneste Cultura Vestica, Stiinta si Practicile Medicale” (detaliiaici)

– 18-21 iunie, ora 18:00 – retragere pentru meditatie la Pestera Moieciu – „Fructul Practicii Meditative” (detalii aici)

Noi n-am mai intalnit de mult o invitatie asa frumoasa ca programul pe care ti-l propune in zilele care urmeaza Dr. Kaisa Puhakka, profesor de psihologie clinica la California Institute of Integral Studies, practicant de meditatie in traditiile Theravada si Zen. Chiar ca merita sa afli mai multe!

Sigur, sigur ai bifa cu succes o activitate din categoria lucrurilor de facut!

Descopera ZILELE MINDFULNESS!

 

Recomandari:

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN