Este vorba de un sat viti-vinicol, în apropiarea vămii Kulata :) Este vorba despre o localitate mică, dar pitorească, din sudul Bulgariei. Bineînțeles că, în original, se scrie cu k/kappa. Se află la cincisprezece-douăzeci de kilometri de granița cu Grecia, în apropierea vîmii Kulata/Promachonas. Pentru orice individ familiarizat cu vinul ...
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
AVINCIS
Este vorba de un sat viti-vinicol, în apropiarea vămii Kulata :) Este vorba despre o localitate mică, dar pitorească, din sudul Bulgariei. Bineînțeles că, în original, se scrie cu k/kappa. Se află la cincisprezece-douăzeci de kilometri de granița cu Grecia, în apropierea vîmii Kulata/Promachonas. Pentru orice individ familiarizat cu vinul ...
MALTA TRAVEL
cortevaInvitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...

ITALIAN WINE & FOOD DAY

 A avut loc ITALIAN  WINE & FOOD DAY pe data de 25 MAI. Cum a fost si ce inseamna ITALIAN WINE & FOOD DAY?
Produsele Made in Italy se bucura de un mare succes in Romania ca, de altfel, in intreaga lume.
Restaurantele si produsele italiene prezente pe piata sunt din ce in ce mai numeroase, iar cultura gastronomica italiana face deja parte din obiceiurie alimentare ale italian-seafood-pasta-dishromanilor, care in viata de zi cu zi alterneaza mancarurile locale cu o portie de paste sau cu o pizza.
Vinurile italiene sunt foarte apreciate in Romania si, de multi ani, ocupa primul loc in sectorul Ho.re.ca printre competitorii internationali.
In cadrul celei de-a opta editii a Festivalului Italian, Agentia ICE organizeaza a treia editie a “Italian Wine and Food Day”, are ca lscop promovarea unui sector de excelenta,  consolidarea raporturilor comerciale, cresterea exporturilot de vinuri si produse alimentare catre Romania, precum si de a apropia si mai mult consumatorii romani de gusturile si aromele italiene.
In deschidere a avut loc un seminar organizat de Camera De Comert Italiana pentru Romania, in cursul caruia a fost prezentat “Raportul de constatare a cazurilor de Italian Sounding in sectorul de retail alimentar din Romania – editia 2016″, urmat de premierea restaurantelor certificate “Ospitalità italiana”.
Pe parcursul evenimentului, care de altfel a beneficiat de sprijinul ca parteneri media al unor importante reviste specializate din sectorul ho.re.ca., firmele italiene participante au avut ocazia sa intalneasca  importatori/distribuitori de vinuri si/sau produse alimentare, buyers, precum si un public specializat selectionat din randul achizitorilor din restaurante, F&B managers ai hotelurilor, titulari si buyers din enoteci, sommelieri, magazine gourmet, wine-bar, ziaristi ai presei specializate si generale.
 Asteptam bucurosi urmatoarea editie! 🙂

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1