jacob‘s, creek, lillet, jacobs
În plină vară, să ne răcorim cu un vin. Și, apropo de MARILE RELAXĂRI, SĂ NE RELAXĂM cu un vin. Nu oricare, ci unul de calitate. Iar aici aveți de ales între: ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
ghidul finantarii creditelor in agricultura, fgcr
Anul acesta am continuat GHIDUL FINANTĂRII CREDITELOR ÎN AGRICULTURĂ și, implicit, al garantării lor. Unul dintre cei prezenți în această secțiune este FGCR IFN, adică FONDUL DE GARANTARE AL CREDITELOR, mai pe scurt. În 2020, pentru FGCR au fost rezervate 4 (patru) pagini. Reamintim că FGCR este PARTENER TRADIȚIONAL  al catalogului de AGRICULTORI, ...
Read More
AVINCIS
destinatie sigura, malta, pret de vacanta
Malta, destinația ideală pe timp de pandemie Molima nu a avut șanse pe tărâm maltez MALTA este insula în care îți poți petrece pe timp de pandemie cel mai bine vacanța. Pentru că în Malta nu a fost decât un singur CAZ (cu totul întâmplător) de român contaminat cu COVID, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Astronomii au anunțat descoprirea „Discului Wolfe”, o galaxie cu disc aflată într-o lume foarte îndepărtată de galaxia noastră. Astromonii au fost impresionați de particularitățile acestei galaxii, pe care nici un alt cercetător nu a mai întâlnit-o, având o vechime aproximativă de 12.5 miliarde de ani. Ce-i impresionează cel mai tare ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Noi seriale în luna august pe Netflix, care te vor lăsa cu gura căscată!

Astazi m-am gandit sa scriu un articol pentru cititorii nostri, cu siguranta super interesant pentru voi! Mai avem doar o luna din vara si, pentru studenti si nu numai, inseamna ultima lor bucatica de vacanta insemnata din anul acesta (chiar si pentru cei care muncesc, in timpul concediului pot viziona serialele lor favorite). Iata serialele cele mai populare si care produc dependenta totala si care urmeaza sa apara in luna august. Pe Netflix, de pilda, vorbim despre filme noi care vor putea fi vizionate: Psycho II, Inglorious Basterds, Incredibilul Hulk, Atracție fatală sau Mumia cu Tom Cruise (de la 1 aug).

  • Dragi oameni albi, sezonul 3. Toata actiunea are loc in campusul Universității Winchester si prezinta noi probleme pe care studentii vor trebui sa le infrunte, cu alte obstacole și o aventuri memorabile. (2 august 2019)
  • A opta victimă”, „Frontiera verde” și „13 porunci”
  • Asasinii Wu, primul sezon. Unul dintre cei mai mari bucatari din lume si care traieste in San Francisco se lupta pentru menținerea puterii Wu, a carui putere este preluata de personajul negativ al povestii fantastice. (8 august 2019)
  • Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică. Un serial mai sf, unde actiunea incepe cu un cosmonaut, care, dupa ce traieste doua decenii in spatiu, departe de pamant, se intoarce inapoi in tara lui de bastina. O experienta interesanta din punct de vedere sociala, in stilul lui Kim Stanley Robinson (daca stiti seria de carti Marte). Protagonistul trebuie sa redifuzeze pe Pamant show-ul său în orașul O-Town. (9 august 2019).
  • 45 de rotații pe minut, premieră. Biografia unuia dintre cei mai mari star rock din anii 60, viata lui si ascensiunea lui in industria muzicii, precum si crearea trupei Futura. (16 august 2019).
  • Mai buni decât noi, premieră. Suntem in Moscova, Rusia, peste sute de ani, cum ar arata lumea acolo? Se pare ca unii mai putini optimisti ar zice ca robotii vor ajunge sa cucereasca si sa controleze lumea. Ei, cam asta s-ar intampla in acest serial. Androidul Paulina Andreeva este protagonistul si cea care se opune puterii omenesti. (16 august 2019).
  • Frontiera verde, premieră. Un politist care lucreaza in Bogota, Columbia si care traieste si-si desfasoara activitatea lui in mare parte in junglă, ii se inainteaza un caz. Aici, el are datoria de a ancheta moartea a patru femei. De fapt, se dovedeste a fi o calatorie in (re)descoperirea sinelui sau. (16 august 2019)
  • A opta victimă, premieră. O serie originala Netflix si filmat in Bilbao, in care se povesteste modul in care s-a planificat un atac terorist. (16 august 2019)
  • Alarmă de dragoste, premieră. Se dezvolta online o noua aplicatie matrimoniala, unde oamenii pot sa afle imediat cine este indragostit de ei, astfel ca oamenii sa-si poata gasi mai usor “persoana potrivita”. Protagonistul, Kim Jojo, are parte de prima ei dragoste intr-un mod incredibil de imprevizibil. (22 august 2019)
  • 13 porunci, serial nou. Daca-ti plac romanele-poliste, atunci acest serial este cu siguranta pentru tine! Dupa criminalul in serie din Caracal, un nou serial Netflix vine cu ceva original, tot despre un criminal în serie, insa nu din Caracal, desigur! (cred ca mi-a iesit o gluma neasteptat de proasta, dar ma rog:P ) Ucigasul pare-se ca se inspira din cele 10 porunci biblice. Actiunea este foarte buna si, credeti-ma, produce dependenta totala. (30 august 2019)

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1