Enel, un gigant printre grupurile energetice europene si care activeaza pe piata din Romania, a transmis clientilor sai că-şi va inchide business-ul in Europa de Est, in urma unei vanzari in masa a companiei. Totodata, a fost stabilit si termenul până la care va definitiva tranzacţia. “Finalizarea vânzării activelor din ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Prezenta muzicala a celebrei cantarete portugheze – MARIZA – s-a transformat intr-o constanta necesara si inevitabila pentru calendarul evenimentelor artistice din Romania. In acest context, indragita stea a muzicii fado anunta revenirea sa pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pentru un nou si inedit concert de sonoritati portugheze veritabile, spectacol ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Noi seriale în luna august pe Netflix, care te vor lăsa cu gura căscată!

Astazi m-am gandit sa scriu un articol pentru cititorii nostri, cu siguranta super interesant pentru voi! Mai avem doar o luna din vara si, pentru studenti si nu numai, inseamna ultima lor bucatica de vacanta insemnata din anul acesta (chiar si pentru cei care muncesc, in timpul concediului pot viziona serialele lor favorite). Iata serialele cele mai populare si care produc dependenta totala si care urmeaza sa apara in luna august. Pe Netflix, de pilda, vorbim despre filme noi care vor putea fi vizionate: Psycho II, Inglorious Basterds, Incredibilul Hulk, Atracție fatală sau Mumia cu Tom Cruise (de la 1 aug).

  • Dragi oameni albi, sezonul 3. Toata actiunea are loc in campusul Universității Winchester si prezinta noi probleme pe care studentii vor trebui sa le infrunte, cu alte obstacole și o aventuri memorabile. (2 august 2019)
  • A opta victimă”, „Frontiera verde” și „13 porunci”
  • Asasinii Wu, primul sezon. Unul dintre cei mai mari bucatari din lume si care traieste in San Francisco se lupta pentru menținerea puterii Wu, a carui putere este preluata de personajul negativ al povestii fantastice. (8 august 2019)
  • Viața modernă a lui Rocko: Atracție statică. Un serial mai sf, unde actiunea incepe cu un cosmonaut, care, dupa ce traieste doua decenii in spatiu, departe de pamant, se intoarce inapoi in tara lui de bastina. O experienta interesanta din punct de vedere sociala, in stilul lui Kim Stanley Robinson (daca stiti seria de carti Marte). Protagonistul trebuie sa redifuzeze pe Pamant show-ul său în orașul O-Town. (9 august 2019).
  • 45 de rotații pe minut, premieră. Biografia unuia dintre cei mai mari star rock din anii 60, viata lui si ascensiunea lui in industria muzicii, precum si crearea trupei Futura. (16 august 2019).
  • Mai buni decât noi, premieră. Suntem in Moscova, Rusia, peste sute de ani, cum ar arata lumea acolo? Se pare ca unii mai putini optimisti ar zice ca robotii vor ajunge sa cucereasca si sa controleze lumea. Ei, cam asta s-ar intampla in acest serial. Androidul Paulina Andreeva este protagonistul si cea care se opune puterii omenesti. (16 august 2019).
  • Frontiera verde, premieră. Un politist care lucreaza in Bogota, Columbia si care traieste si-si desfasoara activitatea lui in mare parte in junglă, ii se inainteaza un caz. Aici, el are datoria de a ancheta moartea a patru femei. De fapt, se dovedeste a fi o calatorie in (re)descoperirea sinelui sau. (16 august 2019)
  • A opta victimă, premieră. O serie originala Netflix si filmat in Bilbao, in care se povesteste modul in care s-a planificat un atac terorist. (16 august 2019)
  • Alarmă de dragoste, premieră. Se dezvolta online o noua aplicatie matrimoniala, unde oamenii pot sa afle imediat cine este indragostit de ei, astfel ca oamenii sa-si poata gasi mai usor “persoana potrivita”. Protagonistul, Kim Jojo, are parte de prima ei dragoste intr-un mod incredibil de imprevizibil. (22 august 2019)
  • 13 porunci, serial nou. Daca-ti plac romanele-poliste, atunci acest serial este cu siguranta pentru tine! Dupa criminalul in serie din Caracal, un nou serial Netflix vine cu ceva original, tot despre un criminal în serie, insa nu din Caracal, desigur! (cred ca mi-a iesit o gluma neasteptat de proasta, dar ma rog:P ) Ucigasul pare-se ca se inspira din cele 10 porunci biblice. Actiunea este foarte buna si, credeti-ma, produce dependenta totala. (30 august 2019)

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1