Cum poti evita sa te ingrasi si, totusi, in continuare sa consumi zahar? Cel mai usor e sa folosesti o alternativa simpla la aceasta, desigur! In primul rand, trebuie sa intelegem ca acest aliment este principala sursa de grasime care se depune la noi in corp, asa ca ai 2 ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
EXCLUSIVITATE   PORTRET DE FERMIER:   VICTOR CHIVU Răzvrătit, a ieșit la protestul fermierilor împotriva guvernanților și autorităților, cu vaci, utilaje – și cu talanga la gâtJ Pe Victor Chivu l-am cunoscut la unul dintre evenimentele importante din agricultura românească, desfășurat la ASAS(Academia de Științe Agricole și Silvice-Șișești). Mi-a povestit, ...
Read More
AVINCIS
Sărbători de Paști in Grecia: Ziua 1 – 26.04 BUCUREȘTI – SALONIC Întâlnire la ora 21.00 în parcarea de la Piața Victoriei, plecare spre Grecia pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata. Ziua 2 – 27.04 SALONIC – AMMOULIANI Sosim dimineața la Salonic, tur pietonal in cel de-al ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Spaniolii, înnebuniți, de Crăciun, după cozonacul românesc

Patiseriile românești care isi desfasoara activitatea in prejurul Madridului primesc permanent in aceasta perioada de sarbatori comenzi pentru cozonacii romanesti, foarte multi dintre ei fiind si spaniolii!

Se pare ca magazinele romanesti din Spania care fabrica cozonaci au avut parte de o popularitate imensa in ultimii ani de Craciun sau de sarbatori, cand, toti oamenii crestini, dau comenzi numai la cozonac, cel mai popular produs din aceasta perioada.

În laboratoarele de patiserie românești din Madrid, cuptoarele funcționează la maximum ca să facă față comenzilor de cozonaci pentru Sărbători.

Cu atat mai mult cu cat Spania a ramas o tara cu o populatie foarte crestina.

Asa ca nu e de mirare ca spaniolii au inceput sa cunoasca gustul covrigilor, cozonacilor sau plăcintelor cu brânză romanesti si sa descopere placerea din aceste preparate. Printre principalele beneficii pe care le gaseste populatia in aceste produse de patiserie sunt prospetimea lor si gustul foarte bun!

In madrid exista in jur de 200 de romani care fabrica produse de patiserie cu produse romanesti.

De sărbători, mai ales de Craciun, intotdeauna, cele mai populare produse sunt de la cozonac până la brânză telemea, varză murată sau costiță afumată.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN