A mai fost retras un medicament de pe rafturile farmaciilor din tara! De data aceasta medicamentul retras este Epistat, singurul de acest tip, de altfel, care are in componenta o substanță activă fenspiridă inca prezenta pe piață, insa care va fi retras, in curand, de firma maghiară gedeon Richter. Aceasta din ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Merele ecologice pentru a fi crescute cum trebuie au nevoie de precipitații în cantitate corespunzatoare. Trebuie sa retineti ca e important sa le feriti de ploaie, deoarece ele favorizeaza aparitia fungilor. Vara, pe de alta parte, este exact pe dos, merele au nevoie de cat mai multa căldură, deoarece conținutul ...
Read More
AVINCIS
Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO. Târgul de Turism al ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

TOTUL despre averea halucinantă a lui Mircea Drăghici

Ultimele investigatii ale presei, au scos la iveala niste informatii care pot da nastere unui adevarat scandal, banii publici folositi de trezorierului PSD, pentru a-si transforma patrimoniul in aur curat, a dus la numirea deputatului Mircea Drăghici, drept “omul de casa” al lui Liviu Dragnea. Ce avere imensa are deputatul? Mai jos am strans datele esentiale cu privire la ea si la modul in care acesta a realizat-o. Cine stie cati bani publici au ajuns pe mainile lor?

Averea trezorierul Mircea Drăghici se ridica la mai mult de 1,8 milioane de lei, plus alte acareturi, terenuri și 3 Mercedesuri de ultimul racnet, impreuna ajungand undeva la 200 de mii de euro. Toate sunt trecute pe numele lui Mircea și Georgiana Drăghici.

Dupa cum arata investigatiile, Georgiana Drăghici este soferul faimosului Mercedes GLE Coupe 350 D. Dar stiti cat a platit pentru ea? O avere: 324.799 lei.

Autoturismul de lux a fost achizitionat in urma cu mai mult de un an, pe data de 10 iulie 2017. Vistiernicul Mircea Drăghici conduce insa celalalte 2 Mercedes “smechere”, cumparate tot prin intermediul fondurilor PSD. Modelul V Class a fost efectiv achizitionat din patrimoniul partidului la data de 16 mai 2017 și pe care PSD a cheltuit 262.992 lei.

Intrebarile continua: cum de a reusit Georgiana Drăghici sa primeasca de la PSD suma imensa de 1,8 milioane de lei, pentru cheltuieli de publicitate (oare?), în contul unei televiziuni piteștene, al carei patron este. Contractele au fost realizate, desigur, de sotul ei, care a reusit sa trimita banii la adresa corecta.

De aceea, dupa cum arata dezvaluirile, Drăghici a finantat (efectiv) televiziunea pe care soția sa o administreaza (sau, mai bine zis, o administra, caci din 2018 nu mai apare ca patron pe acte), cu mai mult de 1,8 milioane lei, cu titlu de publicitate. Compania Absolut Top Media & More inregistra o cifră de afaceri netă de 211.257 lei și pierderi de 140.456 lei în anul 2015. Cu toate acestea, peste 2 ani, cifra de afaceri netă s-a majorat deodata, de 3 ori mai mult, si a ajuns sa depaseasca 1,25 milioane lei, alaturi de un profit frumusel de 239.248 lei. Toti banii din 2017 s-au dus la baronii PSD.

Averea familiei creste la intervale de perioade scurte, de pilda, Mircea Drăghici a depusa de curand o declarație de avere în care se arata ca a achizitionat pe numele fiicelor sale un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, si inca alte 3 terenuri în Curtea de Argeș. Nu se opresc aici insa, a mai fost trecuta si o casă de 166 mp pe numele ficelor sale, în Pitești, si o alta casă de vacanță de 112 mp, aflata în Curtea de Argeș. Si a mai declarat un Mercedes din 2016.

Presedintele PSD neaga tot:

„Eu am vorbit cu domnul Mircea Drăghici zilele trecute, pentru că de zilele trecute mi-a spus – şi nu numai mie – că, mă rog, a auzit că vor apărea aceste chestiuni în presă. El mi-a zis şi mi-a şi arătat că acele lucruri nu sunt adevărate, dar bineînţeles că se pare că nu a contat”

sursa: evz.ro

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN