domeniile ostrov, turism viticol, dan zotu
DE TOAMNĂ, PRIN VIE ȘI CRAMĂ, TURISM VITICOL LA OSTROV :) Octombrie și noiembrie sunt lunile ideale pentru degustare. Sau așa ni se par. Cel puțin dintr-un sigur motiv. Vinul e reavăn. Adică nou. Dar și vechi. După gust. Și gusturile formate în timp. Și obiceiurile, sunt și noi/ dar ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Începe Târgul de Turism al României!   Între 15 şi 18 noiembrie 2018, în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, va avea loc ediţia aniversară a Târgului de Turism al României. În 1997, ROMEXPO a inclus în portofoliul său un târg dedicat specialiștilor din industria turismului și pasionaților de călătorii ...
Read More
MALTA TRAVEL
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

TOTUL despre averea halucinantă a lui Mircea Drăghici

Ultimele investigatii ale presei, au scos la iveala niste informatii care pot da nastere unui adevarat scandal, banii publici folositi de trezorierului PSD, pentru a-si transforma patrimoniul in aur curat, a dus la numirea deputatului Mircea Drăghici, drept “omul de casa” al lui Liviu Dragnea. Ce avere imensa are deputatul? Mai jos am strans datele esentiale cu privire la ea si la modul in care acesta a realizat-o. Cine stie cati bani publici au ajuns pe mainile lor?

Averea trezorierul Mircea Drăghici se ridica la mai mult de 1,8 milioane de lei, plus alte acareturi, terenuri și 3 Mercedesuri de ultimul racnet, impreuna ajungand undeva la 200 de mii de euro. Toate sunt trecute pe numele lui Mircea și Georgiana Drăghici.

Dupa cum arata investigatiile, Georgiana Drăghici este soferul faimosului Mercedes GLE Coupe 350 D. Dar stiti cat a platit pentru ea? O avere: 324.799 lei.

Autoturismul de lux a fost achizitionat in urma cu mai mult de un an, pe data de 10 iulie 2017. Vistiernicul Mircea Drăghici conduce insa celalalte 2 Mercedes “smechere”, cumparate tot prin intermediul fondurilor PSD. Modelul V Class a fost efectiv achizitionat din patrimoniul partidului la data de 16 mai 2017 și pe care PSD a cheltuit 262.992 lei.

Intrebarile continua: cum de a reusit Georgiana Drăghici sa primeasca de la PSD suma imensa de 1,8 milioane de lei, pentru cheltuieli de publicitate (oare?), în contul unei televiziuni piteștene, al carei patron este. Contractele au fost realizate, desigur, de sotul ei, care a reusit sa trimita banii la adresa corecta.

De aceea, dupa cum arata dezvaluirile, Drăghici a finantat (efectiv) televiziunea pe care soția sa o administreaza (sau, mai bine zis, o administra, caci din 2018 nu mai apare ca patron pe acte), cu mai mult de 1,8 milioane lei, cu titlu de publicitate. Compania Absolut Top Media & More inregistra o cifră de afaceri netă de 211.257 lei și pierderi de 140.456 lei în anul 2015. Cu toate acestea, peste 2 ani, cifra de afaceri netă s-a majorat deodata, de 3 ori mai mult, si a ajuns sa depaseasca 1,25 milioane lei, alaturi de un profit frumusel de 239.248 lei. Toti banii din 2017 s-au dus la baronii PSD.

Averea familiei creste la intervale de perioade scurte, de pilda, Mircea Drăghici a depusa de curand o declarație de avere în care se arata ca a achizitionat pe numele fiicelor sale un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, si inca alte 3 terenuri în Curtea de Argeș. Nu se opresc aici insa, a mai fost trecuta si o casă de 166 mp pe numele ficelor sale, în Pitești, si o alta casă de vacanță de 112 mp, aflata în Curtea de Argeș. Si a mai declarat un Mercedes din 2016.

Presedintele PSD neaga tot:

„Eu am vorbit cu domnul Mircea Drăghici zilele trecute, pentru că de zilele trecute mi-a spus – şi nu numai mie – că, mă rog, a auzit că vor apărea aceste chestiuni în presă. El mi-a zis şi mi-a şi arătat că acele lucruri nu sunt adevărate, dar bineînţeles că se pare că nu a contat”

sursa: evz.ro

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN