muzică de oscar, orchestra le muse, dirijor andrea albertini
Sâmbătă, 20 aprilie, la Ateneul Român din Bucureşti vor avea loc concertele “Ennio Morricone. Muzică de Oscar”. Porţile se vor deschide pentru public de la ora 15.00 pentru reprezentaţia de la ora 16.00 şi de la 18.30 pentru concertul de la ora 20.00! Cele două reprezentaţii nu vor avea pauză! ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
horia gârbea, iarbă la tot cartierul
DE 12 LEI IARBĂ Prima mențiune, firește, este despre TITLUL.  EL E CATCHY. El fură privirile. E special conceput ca o reclamă de marketing. Și, trebuie să recunoaște, da, funcționează. Va stârni rumori. Eterne. Ideea de a băga umpr în titlu e nespus de savuroasă. Și pragmatică. Lumea va râde ...
Read More

Vin la Brașov Festival IX – 2024

Cea de-a IX-a ediție a târgului internațional de vinuri vine în atenția iubitorilor de vin și a gastronomiei cu surprize inedite!

Unul dintre cei mai mari mari furnizori de vinuri premium și super premium din lume, SALIN SAS Franța, și-a confirmat prezența la acest eveniment, urmând să ne încânte cu degustări, povești și informații prețioase despre cele mai bune vinuri din lume, posibil și colaborări.

În completarea degustărilor de vin, Echipa Olimpică de Bucătari ai României și ai Restaurantului Belvedere, va pregăti o serie de prezentări gastronomice autentice, demne de un eveniment la înălțime, pentru o asociere culinară de excepție cu fiecare notă subtilă a vinurilor expuse!

Ediția următoare va avea mai multe părti artistice la finalul fiecarăi zile, cu formații, DJ, invitați de excepție și multe surprize.

Marketing-ul Vin La Brașov IX se va extinde în locațiile brașovene, pentru o promovare unitară a vinului premium (degustări tematice).

Standurile, paharele, gheața și buna desfășurare a evenimentului le vom asigura noi! Numărul de etichete prezentate este la alegerea fiecărei crame.

Pentru prezentări de vin organizate sau master class-uri în cadrul evenimentului, avem rugămintea să ne transmiteți o solicitare, pentru a vă putea introduce în program.

În vederea clarificării detaliilor, vom organiza o ședinta cu reprezentanții cramelor, data fiind aleasă de comun acord.

Așa cum v-ați obișnuit și până acum, evenimentul va avea parte de un PR elaborat. Astfel, pentru vizibilitatea mărcii (cramei) dumneavoastră, enumerăm mai jos locațiile partenere:
Restaurant Șura Dacilor (Poiana Brasov) /  Terroir Boutique du Vin / Rețelele media 24 FUN, Zile și Nopți / Rețele sociale: Facebook, Instagram / Panourile Led din centrul orașului / Bloggeri prior evenimentului / Grupul Belvedere Horeca (restaurant, săli de evenimente, hotel) / Clubul Times din centrul orașului Brașov (în incinta clădirii Modarom) / Conferințe de presă în fata materialelor promoționale / Invitații personale la cele mai importante restaurante și activități turistice din Valea Prahovei, Poiana Brașov, Bran etc (50 km diametral) / Radio Brasov, Mix Tv, PRO TV, Antena 1, Bv Tv.

La cele menționate, adaugăm marketing-ul cramelor participante și alte companii care au un puternic impact asupra retelelor sociale.

,

No comments yet.

Leave a Reply

1