GUVERNUL PARALEL ÎN STATUL PERPENDICULAR :) Un candidat neobișnuit: vine din industria de consum Recent, cu doar câțiva ani în urmă, una dintre cele mai importante publicații economice din România găsea de cuviință să facă un GUVERN PARALEL. Ca o instituție posibilă/potențială, alternativă la guvernare. Am deschis ziarul la PAGINILE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
MALTA TRAVEL
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

A fost descoperit un nou “Triunghi al Bermudelor”

Sateliții se invat in mod continuu în jurul Pământului pentru a supraveghea si transmite date despre diferite fenomene, chiar si cele meteorologice. Cu toate acestea, ar fi interesant sa afli ca este o zona din America de Sud, in care orice sisteme ale satelitului sau telescopului se opresc din operatii, perturbați fiind de radiații.

Cercetatorii au dat si un nume acestui tip de turbulente: Anomalia Atlanticului de Sud deoarece este o zona foarte neobisnuita, in care planeta nu lasa radiațiile cosmice care se lovesc de Terra sa iasa din zona gravitationala, iar acest lucru nu poate fi oprit in niciun fel.

Anomalia Atlanticului de Sud este un efect al Centurii de Radiații Van Allen care inconjoara Pământul și care nu poate trece de altitudine de 200 de kilometri deasupra solului de câmpul magnetic al planetei.

E un fel de capcana naturala produsa de radiații care conduce la majorarea fluxului de particule în această zona din Atlanticul de Sud si care influenteaza negativ sateliții care se intalnesc pe axa ei.

Știința ne ajuta sa intelegem felul in care se creeaza și influenteaza această anomalie, insa nu poate arata încă și motivul.

Singurul lucru de care suntem siguri este ca exista o concentrație atât de mare, încât poate distruge total, fara posibilitate de reparare, aparatele electronice și chiar să omoare celulele biologice.

Radiațiile din Centura Van Allen pot afecta si altitudini mai mari, cu toate acestea ele obisnuiesc sa se disperseze în celalate zone geografice, motiv si pentru care nu suntem afectati de ele aici si in majoritatea locurilor de pe Pamant. În America de Sud totusi, cei 200 de kilometri sunt tot ce trebuie pentru ca sateliții și orice alt sistem electronic sa fie distrusi.

Anomalia este cunoscuta de NASA și alte societăți științifice si este o problema care nu a putut fi remediata nici pana acum, dar care este de o importanta majora pentru acestia, intrucat ei trebuie sa trimita pe orbita Pământului sateliți. NASA a si pierdut multe componente electrice din dotare tot din aceasta cauza, iar cel mai important telescop cu raze X al japonezilor a fost facut praf, efectiv, de Anomalia din Atlanticul de Sud.

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN