corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
AVINCIS
grecia, ammouliani
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
Astronomii au anunțat descoprirea „Discului Wolfe”, o galaxie cu disc aflată într-o lume foarte îndepărtată de galaxia noastră. Astromonii au fost impresionați de particularitățile acestei galaxii, pe care nici un alt cercetător nu a mai întâlnit-o, având o vechime aproximativă de 12.5 miliarde de ani. Ce-i impresionează cel mai tare ...
Read More

Atenție la măștile de protecție retrase de piață! Nu te protejează contra COVID

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a transmis tuturor românilor o avertizare privind unele măști de protecție contra covid 19 provenite din China. ANPC a precizat că această avertizare a fost deja preluată și de sistemul european RAPEX. 

  • Ce spun autoritățile

Noile alerte privind măștile de protecție neconforme. ANPC ne-a transmis 4 notificări ale României privind astfel de măști  preluate de către Sistemul de alertă rapidă pentru produse alimentare al Uniunii Europene – RAPEX.

Sub coordonarea Ministerului Economiei, în toată această perioadă, ANPC a supravegheat permanent piața de produse speciale de protecție, proces care va continua până când pericolul pandemic se va fi sfârșit.

ANPC îi avertizează, pe acestă cale, pe operatorii economici din domeniu ca, înainte de a introduce la comercializare astfel de produse, să consulte site-urile ANPC și pe cel al Comisiei Europene pentru a se asigura că acestea nu figurează la capitolul ‘produse interzise comercializării’”, se spune în comunicatul ANPC.

  • Declarațiile președintelui ANPC

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Eduardt Cozminsch, a vorbit și el despre noua problemă la nivel comunitar:

Direcția de Control și Supreveghere Piață din cadrul ANPC a demonstrat încă o dată că se află dedicat în slujba cetățeanului. Cu atât mai mult în această perioadă marcată de pandemie, considerăm că este de datoria noastră să manifestăm o atenție sporită, în mod deosebit la produsele indispensabile în acest moment.

Prin alertele pe care ANPC le emite în numele țării noastre, România contribuie la protejarea consumatorilor europeni, în fața produselor periculoase care pot intra pe piața UE”.

Cele patru tipuri de măști provin din China. Cu toate că măștile au înscris marcajul CE, niciuna dintre aceste măști nu a fost certificată ca echipament de protecție de către un organism relevant. De aceea, s-ar putea ca măștile să nu te protejeze contra COVID.

  • Produse retrase de pe rafturi

ANPC îi avertizează pe companiile care vând astfel de produse să se uite înainte pe site-urile ANPC și pe cel al Comisiei Europene pentru a se asigura că produsele nu sunt încadrate drept ”produse interzise comercializării”.

Primul tip de alertă privește masca de protecție pentru filtrarea respiratorie la  jumătatea feței, cu trei pliuri, care provine din Republica Poulară Chineză.

A doua alertă privește o mască protectoare de filtrare respiratorie la jumătatea feței.

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1