vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare
Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
A inceput sezonul de iarna, iar hotelierii nu au obiectul muncii! Nu au angajati destui sau deloc care sa presteze serviciile oferite de firma lor! Unii antreprenori, chiar, iau problema in propriile lor si incearca sa-si inlocuiasca fizic cu sine (fara gluma!) lipsa personalului, pentru a putea presta serviciile catre ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

ATENȚIE, utilizatorii de Facebook, vi se poate fura identitatea!

Poliția Română anunta tuturor internautilor sa fie foarte rigurosi privind acceptarea cererlor de prietenie pe Facebook (aceasta fiind o retea de socializare), intrucat exista o probabilitate ridicata de a unor furturi de identitate sau atacuri virtuale.

„Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale”, a mai adaugat Poliția Română.

Cea mai potrivita actiunea in acest sens este aceea de a verifica profilul persoanei care v-a trimis cererea, inaintea de a o accepta. E uosr de depistat o persoana cu profil fals, intrucat numai lipsa comentariilor de la o fotografie a acesteia da un semn de intrebare, ori pozele deochate samd. 

Alte recomandari de la Politia Romana:

„Pentru depistarea unui profil de facebook fals, vă recomandăm:

  • Interesați-vă dacă vreuna dintre cunoștintele voastre comune s-a întâlnit vreodată cu persoana respectivă;
  • Cu ajutorul motoarelor de cautare puteți afla detalii despre persoanele care vă solicită prietenia, fiind cu atât mai usor, atunci când pretinde că a studiat la vreo
  • școală de renume sau are o funcție la o companie cunoscută; .
  • Examinați fotografiile și albumele cu atenție. O persoană reală va avea de obicei fotografii cu prietenii și familia și a făcut comentarii la alte fotografii ale
  • persoanelor cunoscute în legătură cu evenimente la care au participat împreună;
  • Observați dacă este etichetat în alte postări ale prietenilor. Chiar dacă este o persoană reală, nu trimiteți niciodată fotografii personale celor pe care nu îi cunoașteți.”, sfatuieste Poliția Română.

De ce este important sa ne aparam?

Spatiul virtual este foarte larg, extins si exista posibiltiatea clara a unor persoane rau intentionate, interesate de datele personale ale dvs. de a va expune la atacuri spam, ori de a va fura identitatea ori de a actiona alte atacuri virtuale asemanatoare. Sursa este Pagina de Facebook a Politiei Romane.

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN