Grupul Renault – Nissan nu stau prea bine la capitolul motoare, nu in ultimul timp. Celor doua companii li s-au raportat probleme numeroase cu privire la functionarea corecta a motoarelor din dotarea masinilor. Printre marcile afectate se numara si masinile Dacia. Desigur ca firma inca incearca sa arunce cu apa ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Noul Iphone 11. IMAGINI și SPOILERE cu noua generație Apple

Apple a anuntat ca urmeaza, în toamnă, sa introduca pe piata ultima generație de iPhone 11, iar internetul a inceput sa devina plin de review-uri, de asteptarile de la noul model si, mai exact, cate modele vor fi. Din datele disponibile stim ca vor fi 3 tipuri: Iphone 11 normal, iPhone 11 Max și iPhone 11R. Compania a declarat ca vor fi cele mai avansate telefoane lansate vreodata de ei, cu toate acestea, trebuie sa stiti ca noile flagship-uri nu vor putea functiona cu 5G.

Un yutuber recunoscut. MKBHD, a publicat de curand un video în care vorbeste despre una dintre clonele urmatorului smartphone iPhone 11.

Designul, in special cu referire la localizarea camerelor, dovedesc toate zvonurile care au circulat in ultimul timp despre ultimul model de la Apple.

Imaginile publicat de el cu iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R arata o camera cu trei senzori, ultra-wide, care vor ajuta la captarea de imagini foto și video într-o arie mai largă și la o mai inalta.

Pe langa design, mari schimbari fata de generatia precedenta nu vor fi. Forma, culorile, butoanele sunt la fel.

Desigur ca nu avem chiar toate detaliile deocamdata (nimeni nu le are) si e posibil ca unele lucruri noi sa fie ascunse, cum ar fi mult discutata ,,frosted glass’’ și redesenarea bretonului sa fie de fapt o camera de selfie.

Dimensiunile cunoastem ca vor fi 143.9 x 71.4 x 7.8mm, adica putin mai mare ca iPhone XS. iPhone 11 Max va fi de 157.6 x 77.5 x 8.1mm, ceeea ce inseamna putin diferit de iPhone XS Max (157.5 x 77.4 x 7.7 mm).

Va fi echipat cu un display de 5,8 inchi, iar iPhone 11 Max de 6,5 inchi.

Despre iPhone 11 și iPhone 11 Max se crede ca va avea o noua functie numita încărcarea reversibilă (se va putea încărca un alt dispozitiv Qi, ca Airpods-urile, de la telefon) și va avea un senzor de amprentă în ecran, 3D Touch. Ele vor fi echipate si cu o incarcare mai rapida, la 18W, intrucat cele din generatiile precedente aveau numai 5W.

Un nou procesor A13 Bionic, ce prevede o eficienta cu 20% mai mare in comparatie cu din ultimul model, A12X, plus o grafica mai avansata de 6 GB RAM.

Un minus va fi ca nu va exista conectivitate 5G, acesta fiind pregonizat pentru anul viitor.

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1