Digi Communications (DIGI), cunoscuta firmă care administrează RCS&RDS (și brandul, în același timp), a declarat că majorează oferta de obligaţiuni, de la 800 milioane euro la 850 milioane euro, precum şi dobânzile privitoare la emisiune, respectiv  2,5% pe an şi cu scadenţa în 2025 pentru o tranşă de 450 milioane euro ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
-- Capsulele biologice pe bază de drojdie Sustaine™ contribuie la reducerea utilizării microplasticului -- O nouă colaborare dintre Corteva Agriscience şi Eden Research plc îi va sprijini pe agricultori în efortul lor de a satisface cerinţele consumatorilor privind o agricultură mai sustenabilă. Eden Research plc este o companie listată pe ...
Read More
AVINCIS
sunrise, ammouliani, grecia, muntele athos
AMMOULIANI  AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Cine este OLIVER FRANKEL? In urma succesului rasunator pe care baietelul de doar 11 ani, Oliver Frankel, l-a avut in cadrul concertelor Imperial Christmas Gala si Walzing Vienna Winter Gala, desfasurate la Sala Palatului, in luna decembrie 2019, baietelul cu voce de aur trece la urmatoarea etapa a carierei sale muzicale si ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Noul Iphone 11. IMAGINI și SPOILERE cu noua generație Apple

Apple a anuntat ca urmeaza, în toamnă, sa introduca pe piata ultima generație de iPhone 11, iar internetul a inceput sa devina plin de review-uri, de asteptarile de la noul model si, mai exact, cate modele vor fi. Din datele disponibile stim ca vor fi 3 tipuri: Iphone 11 normal, iPhone 11 Max și iPhone 11R. Compania a declarat ca vor fi cele mai avansate telefoane lansate vreodata de ei, cu toate acestea, trebuie sa stiti ca noile flagship-uri nu vor putea functiona cu 5G.

Un yutuber recunoscut. MKBHD, a publicat de curand un video în care vorbeste despre una dintre clonele urmatorului smartphone iPhone 11.

Designul, in special cu referire la localizarea camerelor, dovedesc toate zvonurile care au circulat in ultimul timp despre ultimul model de la Apple.

Imaginile publicat de el cu iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R arata o camera cu trei senzori, ultra-wide, care vor ajuta la captarea de imagini foto și video într-o arie mai largă și la o mai inalta.

Pe langa design, mari schimbari fata de generatia precedenta nu vor fi. Forma, culorile, butoanele sunt la fel.

Desigur ca nu avem chiar toate detaliile deocamdata (nimeni nu le are) si e posibil ca unele lucruri noi sa fie ascunse, cum ar fi mult discutata ,,frosted glass’’ și redesenarea bretonului sa fie de fapt o camera de selfie.

Dimensiunile cunoastem ca vor fi 143.9 x 71.4 x 7.8mm, adica putin mai mare ca iPhone XS. iPhone 11 Max va fi de 157.6 x 77.5 x 8.1mm, ceeea ce inseamna putin diferit de iPhone XS Max (157.5 x 77.4 x 7.7 mm).

Va fi echipat cu un display de 5,8 inchi, iar iPhone 11 Max de 6,5 inchi.

Despre iPhone 11 și iPhone 11 Max se crede ca va avea o noua functie numita încărcarea reversibilă (se va putea încărca un alt dispozitiv Qi, ca Airpods-urile, de la telefon) și va avea un senzor de amprentă în ecran, 3D Touch. Ele vor fi echipate si cu o incarcare mai rapida, la 18W, intrucat cele din generatiile precedente aveau numai 5W.

Un nou procesor A13 Bionic, ce prevede o eficienta cu 20% mai mare in comparatie cu din ultimul model, A12X, plus o grafica mai avansata de 6 GB RAM.

Un minus va fi ca nu va exista conectivitate 5G, acesta fiind pregonizat pentru anul viitor.

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1