corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
AVINCIS
grecia, ammouliani
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
Astronomii au anunțat descoprirea „Discului Wolfe”, o galaxie cu disc aflată într-o lume foarte îndepărtată de galaxia noastră. Astromonii au fost impresionați de particularitățile acestei galaxii, pe care nici un alt cercetător nu a mai întâlnit-o, având o vechime aproximativă de 12.5 miliarde de ani. Ce-i impresionează cel mai tare ...
Read More

BNR vorbește despre o nouă criză economică

Banca Națională ne anunță că urmează o gravă criză! Ne paște cu adevărat o altă criză economică după COVID 19? Așa crede BNR, care dezminte declarațiile ministrului de finanțe Florin Cîțu, care vorbește despre o economie actuală sănătoasă.

Noul raport emis de BNR ne demonstrează că s-a raportat o scădere a creșterii economiei de 1,9% pentru primele luni ale anului. Cu toate că anul trecut se vorbise despre o creștere economică de 4,3% în ultimele luni ale anului 2020.

Asta înseamnă că Banca Națională dezminte indirect declarațiile lui Florin Cîțu, care a spus că se așteaptă la o creștere economică mai mare.

BNR declară că revenirea economiei noastre va fi una foarte înceată. Mai mult, dacă restricțiile vor continua din cauza pandemiei de COVID 19, atunci economia noastră nu va mai avea posibilitatea să reziste și, deci, există posibilitatea unei scăderi bruște – mai pe scurt, ne poate aștepta o criză economică.

În 2009, deficitul se raportase undeva la 7,2%, iar în 2021 statul se așteaptă ca deficitul să fie tot undeva pe acolo, deci cu siguranță nu o creștere economică.

Ideea e simplă și logică pentru toată lumea, dacă ție îți scad veniturile, atunci va scădea și consumul – deci economia merge în jos, clar.

  • BNR nu susține creșterea pensiilor

Și aici e ușor de înțeles, statul deja se pregătește să aibă un deficit mare, pentru că a fost un an atipic, cu cheltuieli mai mari decât orice alt stat s-ar fi putut aștepta. Deci nu ar trebui să se crească pensiile, pentru că asta ar însemna doar un deficit mai mare.

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR

“Normal că suntem îngrijorați de un al doilea val de pandemie pentru că ar însemna noi restricții de circulație, noi restricții pentru unitățile de producție, de comerț, dar asta se întâmplă în toată lumea”

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1