grecia, ammouliani
Un alt nume/pseudonim pentru Ammouliani: GRECIA, MICȘORATĂ LA SCARĂ Ți-ai dorit, cumva, vreodată o Grecie micșorată la scară,  o Grecie de uz intern, de o singură persoană/sau două/sau câteva – așa, doar pentru tine? Ce părere ai de insula Ammouliani, din Halkidiki, de doar câțiva kilometri pătrați și cu doar ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
grecia, ammouliani
Un alt nume/pseudonim pentru Ammouliani: GRECIA, MICȘORATĂ LA SCARĂ Ți-ai dorit, cumva, vreodată o Grecie micșorată la scară,  o Grecie de uz intern, de o singură persoană/sau două/sau câteva – așa, doar pentru tine? Ce părere ai de insula Ammouliani, din Halkidiki, de doar câțiva kilometri pătrați și cu doar ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
horia gârbea, iarbă la tot cartierul
DE 12 LEI IARBĂ Prima mențiune, firește, este despre TITLUL.  EL E CATCHY. El fură privirile. E special conceput ca o reclamă de marketing. Și, trebuie să recunoaște, da, funcționează. Va stârni rumori. Eterne. Ideea de a băga umpr în titlu e nespus de savuroasă. Și pragmatică. Lumea va râde ...
Read More

În inima dealurilor din Silagiu, Crama Dealul Dorului a construit un salon de evenimente

Sunteți în căutarea unei locații în mijlocul naturii, pentru un eveniment de neuitat? pe Dealul Silagiului, de lângă Buziaș, gasiți locul perfect!

Dealul Dorului Restaurant & Events vă aduce cele mai alese vinuri de la Crama Dealul Dorului și preparate culinare deosebite de la SmoKing Barbeque & Bar, pentru o experiență gastronomică de neuitat.

Cei care vin pe dealurile din Silagiu, județul Timiș, pot beneficia de următoarele facilități:

  • Spațiu Restaurant cu o capacitate de până la 100 de persoane si o terasă panoramică cu vedere spectaculoasă asupra peisajului înconjurător cu o capacitate de până la 60 de persoane.
  • Sală Evenimente cu o capacitate de pana la 300 de persoane, cu acoperiș retractabil si pereți culisanți de sticlă pentru o priveliste pitorească.
  • Sală de degustare exclusivistă, cu o capacitate de pănă la 30 persoane, în zona de învechire a vinurilor.

Crama Dealul Dorului poate organiza:

  • Evenimente de tip “team-building”;
  • Evenimente personale (aniversări, petreceri, sărbători onomastice, nuntă, botez);
  • Evenimente corporate.

Vă garantăm că veți avea o experiență memorabilă! Orice persoană interesată poate merge la o vizionare.

Explorați regiunea Banat-Silagiu, acasă la Crama Dealul Dorului, un teritoriu unde natura a fost generoasă, oferind condiții ideale pentru viticultură. Aici, clima temperată, solurile și expunerea optimă la soare lucrează împreună pentru a avea struguri de excepție.

Regiunea este celebră nu doar pentru vinurile sale, ci și pentru peisajele care oferă o escapadă perfectă din tumultul vieții urbane.

Mai mult înseamnă mult mai ieftin!

Crama Dealul Dorului a lansat în magazinul online www.cramadealuldorului.ro mai multe pachete ce conțin vinurile dumneavoastră favorite.

Cu cât cumpărați mai mult, cu atât reducerea este mai mare. De exemplu, pentru pachetele de șase sticle, discountul este de 10%, pentru pachetele de 12 sticle aveți o reducere de 15%, iar pentru pachetele ce conțin 18 sticle de vin, atunci aveți un discount de 25%.

De asemenea, recent a fost adăugat în ofertă un nou vin: Maestoso Sauvignon Blanc Fumé, demisec.

Fermentat și maturat în butoaie de stejar, este un vin elegant, fin, onctuos, care impresionează prin complexitatea de arome intense de fructul pasiunii, pepene galben, ardei, lime și grepfruit, cu note subtile de condimente, amestecate cu fum.

Un vin cu o savoare deosebită și o persistență îndelungată.

Asocieri culinare: peste, pui, paste, fructe de mare, brânzeturi atent selecționate.

Pentru orice pachet comandat, transportul este gratuit

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1