malta
Malta? Pe hârtie, aparent, este doar numele unui arhipelag (lângă Italia), undeva în Marea Mediterană. Arhipelagul – e bine de știut - este format din șase insule: insula principală Malta, care este și cea mai mare (246 km2), iar apoi vine Gozo (67 km2) – celelalte fiind cu totul micuțe, aproape ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
malta
Malta? Pe hârtie, aparent, este doar numele unui arhipelag (lângă Italia), undeva în Marea Mediterană. Arhipelagul – e bine de știut - este format din șase insule: insula principală Malta, care este și cea mai mare (246 km2), iar apoi vine Gozo (67 km2) – celelalte fiind cu totul micuțe, aproape ...
Read More
MALTA TRAVEL
cortevaInvitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...
Read More

MOU TAI. ȘI MISTICA MOUTAI. BAIJIU 😀

MOUTAI este mai mult un mit decât o băutură, putem spune și așa. Mai mult o legendă decât un mit și o băutură, sau o băutură plus o legendă la pachet. În primul rând, pare mai misterioasă decât prevede legea. 🙂

(CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU)

Ni s-a revelat/Ni se dezvăluie arta complicată a producției Moutai, unde tehnicile străvechi sunt fin acordate pe ritmurile naturii. De la cereale selectate până la turnarea finală, fiecare pas onorează tradiția și excelența. Gustă armonia meșteșugului și a timpului în fiecare înghițitură.

Dezvăluind mistica Moutai: de la sticlă la sticlă, asistă la moștenirea jiang-aroma care definește o adevărată capodoperă.

Înalță-ți festinul cu Moutai, un Baijiu chinezesc cu arome complexe care se potrivesc perfect cu preparate rafinate, fructe de mare și deserturi.

Legenda spune că în munte se ascunde băutura fină. Vrei să mi te alături în misiunea mea/noastră?

Producția de Moutai trece de obicei printr-o perioadă de fermentare urmată de multiple runde de distilare și un proces de îmbătrânire pe o perioadă îndelungată. Poți ghici cât durează să pregătești o sticlă de Moutai pentru piață?

Pe 17 mai, China Moutai Tasting Night a debutat în vibrantul oraș Bangkok. Participanții au fost tratați cu un sortiment rafinat de băuturi Moutai, completat de preparate delicioase inspirate de Moutai, oferind un gust autentic al Chinei în Thailanda.

(MoutaiNews)

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

1