domeniile ostrov, turism viticol, dan zotu
DE TOAMNĂ, PRIN VIE ȘI CRAMĂ, TURISM VITICOL LA OSTROV :) Octombrie și noiembrie sunt lunile ideale pentru degustare. Sau așa ni se par. Cel puțin dintr-un sigur motiv. Vinul e reavăn. Adică nou. Dar și vechi. După gust. Și gusturile formate în timp. Și obiceiurile, sunt și noi/ dar ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Începe Târgul de Turism al României!   Între 15 şi 18 noiembrie 2018, în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, va avea loc ediţia aniversară a Târgului de Turism al României. În 1997, ROMEXPO a inclus în portofoliul său un târg dedicat specialiștilor din industria turismului și pasionaților de călătorii ...
Read More
MALTA TRAVEL
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

PRIMA TV urmează să fie preluată de altă stație. PE ce sumă și de cine?

Tranzactionarea postului Prima TV către compania care deține posturile Look TV este aproape incheiata. Creditorii postului de televiziune au cazut la o intelegere la Adunarea Generală din data de 16.08.2018, cu privire la vânzarea stației.

Paginademedia.ro a dezvaluit care este oferta pe care Cristi Burci a propus-o pentru preluarea Prima TV.

Creditorii Prima TV au fost, de asemenea, anuntati înaintea Adunării Generale, de strategia ce urmeaza a fi aplicata pentru postul de televiziune. Din informatiile primite de creditori se spune exact care este suma inainata pentrua cumpara postul de catre cei de la Look TV.

“administratorul judiciar a înregistrat o ofertă pentru achiziționarea tuturor activelor corporale și necorporale aparținând Prima Broadcasting Group.” O vânzare “în bloc” – se arata in documente.

Oferta este prin “negociere directă cu cumpărător identificat“, care se ridica la valoarea de 22,4 milioane de lei. În euro: 4,8 milioane, după cum si mentioneaza informatiile primite.

Adunarea Generală a Creditorilor si-a exprimat acordul cu privire la aceast plan de afaceri al administratorului judiciar.

Controlul asupra stației care se afla in acest moment in patrimoniul domnului Cristian Burci va fi cumparat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV – idee despre care se vorbea inca de la inceputul lunii august.

Adrian Tomșa – persoana care va prelua controlul Prima TV, dupa cum se arata din diferite surse ale noastre, controleaza stațiile Look TV și Look Plus, precum și site-ul Profit.ro și postul de televiziune Profit.

Dupa aceasta tranzactie, in total noul proprietar va admin istrat, la categoria generaliste: Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit.ro și site-ul economic.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN