Oamenii de stiinta au realizat un nou studiu in domeniul medical, care a scos la iveala factorii care conduc la aparitia diabetului de tip 2, a bolilor de inimă și a tensiunii arteriale crescute. Speicalistii au aflat de 60 de variante genetice care se pot observa cu usurinta in greutatea ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

PRIMA TV urmează să fie preluată de altă stație. PE ce sumă și de cine?

Tranzactionarea postului Prima TV către compania care deține posturile Look TV este aproape incheiata. Creditorii postului de televiziune au cazut la o intelegere la Adunarea Generală din data de 16.08.2018, cu privire la vânzarea stației.

Paginademedia.ro a dezvaluit care este oferta pe care Cristi Burci a propus-o pentru preluarea Prima TV.

Creditorii Prima TV au fost, de asemenea, anuntati înaintea Adunării Generale, de strategia ce urmeaza a fi aplicata pentru postul de televiziune. Din informatiile primite de creditori se spune exact care este suma inainata pentrua cumpara postul de catre cei de la Look TV.

“administratorul judiciar a înregistrat o ofertă pentru achiziționarea tuturor activelor corporale și necorporale aparținând Prima Broadcasting Group.” O vânzare “în bloc” – se arata in documente.

Oferta este prin “negociere directă cu cumpărător identificat“, care se ridica la valoarea de 22,4 milioane de lei. În euro: 4,8 milioane, după cum si mentioneaza informatiile primite.

Adunarea Generală a Creditorilor si-a exprimat acordul cu privire la aceast plan de afaceri al administratorului judiciar.

Controlul asupra stației care se afla in acest moment in patrimoniul domnului Cristian Burci va fi cumparat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV – idee despre care se vorbea inca de la inceputul lunii august.

Adrian Tomșa – persoana care va prelua controlul Prima TV, dupa cum se arata din diferite surse ale noastre, controleaza stațiile Look TV și Look Plus, precum și site-ul Profit.ro și postul de televiziune Profit.

Dupa aceasta tranzactie, in total noul proprietar va admin istrat, la categoria generaliste: Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit.ro și site-ul economic.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN