vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare
Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
A inceput sezonul de iarna, iar hotelierii nu au obiectul muncii! Nu au angajati destui sau deloc care sa presteze serviciile oferite de firma lor! Unii antreprenori, chiar, iau problema in propriile lor si incearca sa-si inlocuiasca fizic cu sine (fara gluma!) lipsa personalului, pentru a putea presta serviciile catre ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Profit mare din crescătorie de iepuri!

Cum un hobby se poate transforma intr-un job. O fata foarte ambitioasa pe nume Andreea-Diana Matei, avand cultivata de mica iubirea fata de iepuri, carora le facuse un culcus unde sa stea si sa mananci pe balcon, a decis la un moment dat, mai tarziu, sa-si schimbe domiciliul in comuna Aninoasa, iar aici, a venit cu gandul de a-si incepe propria ei firma. Stiind ca nu are destule fonduri pentru a infiinta firma, Andreea s-a gandit sa aplice si sa preia fondurile europene de 16.000 de euro. Aceasta mica afacere de familie a reprezentat un scop in sine inca demult timp, inainte de 28 de ani cand a ineput afacerea, dar nu avea destui bani pentru a incepe lungul drumul spre succes.

Fondurile nerambursabile pe care le-a primit fata a reusit sa o propulseze intr-o afacere de succes, iar acuma, aceasta si-a infiinta ferma cu 420 de iepuri care are drept angajati pe ea si pe parintii ei; mai tarziu, aceasta a renovat-o tot prin fonduri europene: „Inceputa ca o pasiune, cresterea iepurilor a devenit, in timp, o afacere rentabila, in care merita investit”, a spus Andreea-Diana Matei din comuna Aninoasa, judetul Dambovita.

Cand aceasta a aplicat pentru modernizarea fermei, Andreea s-a gandit sa-si creasca numarul de iepuri de la 440 la 540, dar si dimensiunea economica a fermei cu ajutorul arendei de 0,60 hectare de suprafata agricola si avand scopul principal de crestere a bazei furajere care le sunt folosite de patroni pentru a-i hrani pe iepuri. Acuma, probabil va intrebati cum ii vinde, nu? Pai prin internet! E foarte simplu, ei pot fi achizitionati incepand cu pretul de la 25 de lei pentru un mascul de o luna si jumatate si pana la 40 de lei pentru femela, insa exista si iepuri foarte scumpi la 200 de lei, daca doriti o rasa aparte.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://agricult.ro/2017/02/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ti-infiintezi-o-cultura-de-capsuni/

http://agricult.ro/2017/02/06/dulceata-de-trandafiri/

http://agricult.ro/2017/02/04/idei-de-afaceri-cultura-sofranului/

http://agricult.ro/2017/02/03/idei-de-afaceri-cat-de-profitabila-e-cultura-de-morcovi/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN