Astăzi toată lumea are nevoie de pastile, fie că vorbim de suplimente alimentare sau de boli/afecțiuni mai puțin grave. Această necesitate a populației se reflectă, desigur, în oferta permanentă crescândă a pieței farmaceutice. Se nasc din ce în ce mai multe afaceri de acest gen și ele sunt foarte profitabile ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fermierii campioni, hibrizii de porumb pioneer
„Suntem la început de an, pentru mulți este momentul bilanțurilor și al socotelilor, iar pentru noi, compania Corteva Agriscience, este momentul să observăm care sunt preferințele fermierilor în ceea ce privește hibrizii pe care îi aleg pentru propriile ferme. Mulți dintre ei și-au comandat deja sămânța pentru acest sezon, iar ...
Read More
AVINCIS
sunrise, ammouliani, grecia, muntele athos
AMMOULIANI  AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Cronică de carte Titlu: Peter Camenzind Autor: Hermann Hesse Editura: Rao Clasic                                                       Traducere din limba germană: Graal Soft Anul apariției: 2017 Număr pagini: 221 Începând cu judecata că Dumnezeu se regăsește cu întreaga sa creație sau cum spunea Spinoza: Deus sive Natura, romanul de debut a lui Hermann Hesse ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Restaurant cu design luxos și mâncare bună de talia MasterChef

Max Group Company, un brand destul de cunoscut care administreaza diferite restaurante pe piata de la noi, a terminat de construit inca o locatie de acest gen numita ROST. Noul restaurant are o locatie cu totul aparte: mancarea va fi preparata si iti va fi servita intr-o vilă interberlică, luxoasa si noua din cartierul Primăverii din Capitala.

Din ce au spus oficialii, restaurantul a costat in total undeva la 50.000 de euro. Mancarea servita va fi in mare parte din bucătăria tradițională românească, dar preparata pe un stil modern, urban, de către executive chef Alexandru Niță, care a participat la MasterChef si care a anuntat ca va adauga la meniu noutati și ingrediente la mancaruri mai puțin utilizate de bucatarii romani, precum arpacașul sau hrișca.

Restaurantul a fost ales de arhitecta Larisa Ratoi, care este fană a stilului hollywoodian al anilor ’50, dar și al mișcării post-pop contemporană.

“Dorim să creștem organic, pas cu pas, fără să compromitem calitatea produselor, serviciilor și interactiunea cu clienții noștri.  Astfel, putem asigura o comunicare continuă și prietenoasă cu oaspeții pe care îi informăm despre proveniența materiei prime, a modului în care preparăm mâncarea și care este „istoria” din spatele rețetei. Estimăm că în primul an de activitate vom atinge o cifră de afaceri de 500.000 euro, urmând ca în 2021 și 2022 să creștem organic spre 750.000 euro, respectiv un milion de euro ”, a anuntat Alexandru Cojocaru, managerul locației.

Orarul este urmatorul: de luni până duminică, intre orele 11.00-24.00.

ROST este un nou concept adaugat la portofoliul Max Group Company, care are deja 50 de branduri horeca, dintre care cateva cu renume. In 2018 a raportat un CA ce depaseste 30 de milioane de euro.

Locatia: Str. Herastrau, nr. 4, sector 1; 011981 București

Telefon rezervari: 0787 444 604

Facebook: https://www.facebook.com/restaurantRosT/

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1