Costel Vînătoru, care ocupă funcția de director la Laboratorul de Genetică şi Ameliorare din cadrul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură din Buzău, a întocmit o lista cu cele mai bune plante care purifică aerul din casă și te scapă de gazele care-ți afecteazăa sănătatea. Astfel, TOP 5 plante sunt: Iedera ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internaţional pentru industria alimentară - are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România. Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ...
Read More
AVINCIS
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Restaurant cu design luxos și mâncare bună de talia MasterChef

Max Group Company, un brand destul de cunoscut care administreaza diferite restaurante pe piata de la noi, a terminat de construit inca o locatie de acest gen numita ROST. Noul restaurant are o locatie cu totul aparte: mancarea va fi preparata si iti va fi servita intr-o vilă interberlică, luxoasa si noua din cartierul Primăverii din Capitala.

Din ce au spus oficialii, restaurantul a costat in total undeva la 50.000 de euro. Mancarea servita va fi in mare parte din bucătăria tradițională românească, dar preparata pe un stil modern, urban, de către executive chef Alexandru Niță, care a participat la MasterChef si care a anuntat ca va adauga la meniu noutati și ingrediente la mancaruri mai puțin utilizate de bucatarii romani, precum arpacașul sau hrișca.

Restaurantul a fost ales de arhitecta Larisa Ratoi, care este fană a stilului hollywoodian al anilor ’50, dar și al mișcării post-pop contemporană.

“Dorim să creștem organic, pas cu pas, fără să compromitem calitatea produselor, serviciilor și interactiunea cu clienții noștri.  Astfel, putem asigura o comunicare continuă și prietenoasă cu oaspeții pe care îi informăm despre proveniența materiei prime, a modului în care preparăm mâncarea și care este „istoria” din spatele rețetei. Estimăm că în primul an de activitate vom atinge o cifră de afaceri de 500.000 euro, urmând ca în 2021 și 2022 să creștem organic spre 750.000 euro, respectiv un milion de euro ”, a anuntat Alexandru Cojocaru, managerul locației.

Orarul este urmatorul: de luni până duminică, intre orele 11.00-24.00.

ROST este un nou concept adaugat la portofoliul Max Group Company, care are deja 50 de branduri horeca, dintre care cateva cu renume. In 2018 a raportat un CA ce depaseste 30 de milioane de euro.

Locatia: Str. Herastrau, nr. 4, sector 1; 011981 București

Telefon rezervari: 0787 444 604

Facebook: https://www.facebook.com/restaurantRosT/

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1