Corteva, erbicidul Bizon™
Soluția Corteva – erbicidul Bizon™! Buruienile sunt plante fără valoare economică atunci când sunt întâlnite în culturi și reduc producția. Buruienile consumă apa și nutrienții din sol în detrimentul plantelor cultivate. De asemenea, acestea reduc spațiul care revine plantelor cultivate, le umbresc, determină scăderea temperaturii la suprafața solului. Într-un lan ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
AVINCIS
grecia, ammouliani
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
Astronomii au anunțat descoprirea „Discului Wolfe”, o galaxie cu disc aflată într-o lume foarte îndepărtată de galaxia noastră. Astromonii au fost impresionați de particularitățile acestei galaxii, pe care nici un alt cercetător nu a mai întâlnit-o, având o vechime aproximativă de 12.5 miliarde de ani. Ce-i impresionează cel mai tare ...
Read More

Sake la București

  • Sake la București

În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel.

In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite tipuri de mâncare, iar – in a doua parte a evenimentului  – oaspetii au avut oportunitatea sa deguste diferite tipuri de sake si au avut discutii cu producatori / comercianti de sake.

Participarea la eveniment a fost făcută pe baza unei inregistrari prealabile, numarul participantilor fiind limitat.

Participantii japonezi la eveniment:

Producatori de sake:

  1. Hakutsuru Sake Brewing Co., Ltd.            http://www.hakutsuru.co.jp/english/
  2. Ippongi Kubohonten Co., Ltd.                   https://www.ippongi.co.jp/eng/
  3. Shimizu Seizaburo Shoten Ltd.                  http://seizaburo.jp/english/

Comercianti:

  1. E-Express Company                                   http://www.ii-express.co.jp/
  2. ID10 Japan Corporation                             https://id10.jp/en/
  3. J. Kobayashi Co., Ltd                                 https://j-kobayashi.com/english
  4. K company                                                  http://kcompany.site/
  5. Sensus Japonica SRL                                  https://www.sensusjaponica.com/

Mihail Gălățanu

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1