muzică de oscar, orchestra le muse, dirijor andrea albertini
Sâmbătă, 20 aprilie, la Ateneul Român din Bucureşti vor avea loc concertele “Ennio Morricone. Muzică de Oscar”. Porţile se vor deschide pentru public de la ora 15.00 pentru reprezentaţia de la ora 16.00 şi de la 18.30 pentru concertul de la ora 20.00! Cele două reprezentaţii nu vor avea pauză! ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
horia gârbea, iarbă la tot cartierul
DE 12 LEI IARBĂ Prima mențiune, firește, este despre TITLUL.  EL E CATCHY. El fură privirile. E special conceput ca o reclamă de marketing. Și, trebuie să recunoaște, da, funcționează. Va stârni rumori. Eterne. Ideea de a băga umpr în titlu e nespus de savuroasă. Și pragmatică. Lumea va râde ...
Read More

Se apropie GastroPan 2017! Să vedem noutățile din acest an!

Oameni de afaceri, agricultori si IMM-uri va anuntam ca nu trebuie sa ratati urmatorul eveniment, adica GASTROPAN! GASTROPAN este cea mai semnificativa expoziție internațională in domeniile de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Evenimentul va avea loc la Sibiu, începand cu data de 23 martie si dureaza pana pe 25 martie 2017.

GastroPan este la a 9-a ediție a evenimentului si, credeti-ne, ar fi foarte avantajos sa veniti, intrucat aici va vor fi puse la dispozitie mai multe soluții și tehnologii profesionale de cele mai importante companii din intreaga industrie: incepand cu echipamente și tehnologiile de ultima ora, materii prime și accesorii ultramoderne, bunuri și servicii din domeniul IT, soluții de igienizare, sfarsind cu ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor. Si ca sa nu mai vorbim despre noi exhibitii, competitii si multe alte premii!

In al doilea rand, pe langa avantjul evident pe care il are expozitia (adica cel de mai sus), GastroPan mai are inca o particularitate: reprezinta singurul eveniment de tip B2B din Romania si, in plus, cu target direct in domeniile de cofetărie, panificație, HoReCa, gelaterie și ciocolaterie care, de fapt, au rolul principal de a-i pune pe cumparator si vanzator la aceeasi masa, specialiști și profesioniști cunoscuti in toata lumea, furnizorii și clienții din industrie, deci formandu-se contextul perfect pentru transferul de know-how. Ca sa nu mai mentionam si faptul ca aflati ultimele noutati despre piata de desfacere, despre noile produse, tehnologii si servicii care este indreptat direct spre un public aparte.

Programul expoziției GastroPan 2017

JOI — 23 MARTIE — vor avea loc concursurile pentru domeniul de COFETĂRIE cu marele premiu: trofeul Tortul Anului 2017.

VINERI — 24 MARTIE de data asta vor fi in domeniul de PANIFICAȚIE-PATISERIE si in care veti avea uimitaorea sansa de a observa creatiile din aluat de pâine, sau bunurile de panificație și patiserie. Premii: trofeele Pâinea Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.

SÂMBĂTĂ — 25 MARTIE — ultima va fi indreptata direct catre GASTRONOMIE; aici cei ce vor veni la targ vor avea sansa de a privi platourile culinare și cele mai frumoase sculpturi în legume și fructe, dar și bunurile din panificație și cofetărie de la concursurile din domeniile anterioare.

Alte articole pe aceeasi tema;

http://agricult.ro/2017/02/17/secretele-unei-culturi-de-salcie-energetica/

http://agricult.ro/2017/02/12/ricinul-cea-mai-buna-afacere-pentru-investitiile-mici-si-profituri-mari/

http://agricult.ro/2017/02/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ti-infiintezi-o-cultura-de-capsuni/

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1