Dacă aveți, cumva, chef de o partidă de relaxare...  Am fost la DEALUL DORULUI și l-am bătut cu pasul. Iar acum ni s-a făcut dor de dor...Adic de DEALUL DORULUI. Nu -i vorbă, că acum, primăvara, te apucă dorul de ducă. Iar Buziașul este un tărâm de poveste, așa că ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
malta
Malta? Pe hârtie, aparent, este doar numele unui arhipelag (lângă Italia), undeva în Marea Mediterană. Arhipelagul – e bine de știut - este format din șase insule: insula principală Malta, care este și cea mai mare (246 km2), iar apoi vine Gozo (67 km2) – celelalte fiind cu totul micuțe, aproape ...
Read More
MALTA TRAVEL
cortevaInvitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...
Read More

De ce ROMHOTEL 2020?

ROMHOTEL 2020 are loc în perioada 20-23 februarie la Romexpo. Cea mai importantă întâlnire a specialiștilor din industria ospitalității se desfășoară în Pavilionul B1. Evenimentul se adresează specialiștilor care doresc să afle ultimele tendințe din domeniu, noile strategii de business și care sunt direcțiile de urmat în anul 2020 pentru sectorul HORECA.

  • Un nivel și mai ridicat de profesionalism

Prin organizarea Expoziției internaționale de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, ROMEXPO își propune să impulsioneze creșterea nivelului de profesionalism din industria ospitalității și să stimuleze concurența loială în acest mediu de afaceri.

Industria HORECA este într-o continuă schimbare. Aceasta este influențată în fiecare an de tendințele și evoluția preferințelor clienților. Fiecare locație trebuie:

  • să ofere o experiență inedită
  • să țină pasul cu inovațiile tehnologice
  • să se reinventeze permanent pentru ca acel business să reziste și să performeze

”La ROMHOTEL 2020 ai ocazia să descoperi soluții rapide și de încredere dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, articole pentru servire și depozitare, accesorii pentru întreținerea curățeniei, precum și echipamente pentru securitate. În cadrul ROMHOTEL 2020 găsești o gamă completă de produse, servicii, tehnologii, inovații și know – how. Toate în același loc!”, au anunțat reprezentanții Romexpo.

ROMHOTEL 2020 prezintă noutățile în ceea ce privește designul interior și accesoriile. Specialiștii oferă sfaturi utile. De asemenea, ei îți arată cum să faci ca business-ul tău să fie original și să ajungă printre preferințele clienților.

  • Invitație pentru toată lumea

Organizatorii ROMHOTEL 2020 au pregătit și o serie de activități asemănătoare, legate de turism și menite să contribuie la specializarea și perfecționarea celor care își desfășoară activitatea în sectorul horeca. Vacanță înseamnă relaxare, relaxare înseamnă sănătate, stare de bine.

”Dacă ești interesat de promovarea unei alimentații sănătoase în locația ta, trebuie să participi la Conferința despre nutriție și alimentație, organizată de Horeca School, pe 23 februarie, în Sala Titulescu a Centrului Expozițional ROMEXPO.

Barista School prezintă cele mai spectaculoase metode de preparare a cafelei. Nu rata standul 29 din Pavilionul B1;

Ești înnebunit după experiențele culinare? Cei de la Atelierele Ilbah susțin workshop-uri interactive la standul 34. Ia parte la o incursiune în gastronomia mondială! Chef Cătălin Constantin îți încântă simțurile cu bucătăria indiană, iar chef Florin Cârniceanu te invită să guști din preparatele asiatice și mexicane.

„Horeca School te invită să iei parte la demonstrațiile culinare avangardiste ale celor mai renumiți chefi: Marco Favino, Ștefan Popescu, Cezar Munteanu, Alexandra Beatrice”, conform sursei citate.

În aceeași perioadă cu ROMHOTEL 2020 se desfășoară și ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1