Principalele organe care au functii de detoxifiere a corpului sunt rinichii și ficatul. După cum probabil deja anticipați, cel mai simplu mod de a contribui la funcționarea corectă a lor este prin respectarea unei diete echilibrate și sănănătoase, care să conțină ceaiuri sau infuzii. Toxinele care sunt preluate la nivelul ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fgcr, garantii dedicate achiziției de utilaje
Dacă ești fermier, FGCR te ajută, în mod concret , pentru achiziția de utilaje agricole. Garanția FGCR poate acoperi până la 80% din valoarea creditului. Vrei să achiziționezi un utilaj agricol pentru a desfășura o activitate pe cont propriu în agricultură ori poate că ești agricultor profesionist și vrei să ...
Read More
AVINCIS
malta, la valletta
Într-o țară micuță, Capitala e de căpătâi :) Am mai fost de cîteva ori în Malta și am reușit, fără urmă de tăgadă, să ne simțim interesul viu față de această țară insulară și acum, căci, de fiecare dată, dacă ești atent, țara se schimbă, încet, APROAPE pe nesimțite - ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Descopera avantajele GreatRestaurants.eu

Daca ai un restaurant si iti doresti cresterea rapida a vanzarilor, adera acum la reteaua europeana GreatRestaurants.eu!
Stim cu totii cat de dificil este sa obtii clienti noi, sa ii fidelizam, sa concuram cu localuri ce ofera preturi foarte mici in detrimentul calitatii.
GreatRestaurants.eu este solutia dezvoltata special pentru piata europeana prin intermediul careia iti poti fideliza clientii fie ca esti managerul unui restaurant, ai un segment de catering, activezi in domeniul hotelier sau iti doresti promovarea unui centru SPA.

Avantajele clientilor ce achizitioneaza produse sau servicii prin intermediul GreatRestaurants.eu
Garantarea calitatii serviciilor oferite de restaurantele, hotelurile si SPA-urile inscrise in sistem in ochii clientilor din tara sau strainatate.
Prin intermediul sistemului de localizare automata, vizitatorii sitului GreatRestaurants.eu sau utilizatorii aplicatiei cu acelasi nume pot vedea adresele membrilor aflati in apropiere.
Clientii pot comanda direct de pe site meniul dorit, atat pentru servirea in restaurant cat si pentru livrare acasa.
Clientii primesc puncte bonus de 10% din valoarea platilor efectuate catre restaurant, hotel, centru SPA si sau/servicii oferite de fiecare membru in parte (in cazul in care acesta doreste). Punctele bonus vor fi echivalate in euro de reteaua europeana GreatRestaurants.eu, tranformate in Gcoin si vor putea fi cheltuite de clienti in magazinele, restaurantele sau unitatile hoteliere recomandate de aceasta, oriunde in Europa. Gcoin pot fi achizitionate cu lei si pot fi tranzactionate intre clienti.
Clientii isi pot alege serviciul sau produsele dorite consultand un sistem de recenzii ale altor clienti, pot accesa si consulta direct meniul sau lista de preturi sau pot selecta direct cele mai vandute produse/servicii.

Avantajele membrilor GreatRestaurants.eu
Clienti noi pentru restaurantul, serviciul de catering, unitatea hoteliera sau centrul SPA ce alege sa adere la reteaua europeana . Prin simpla aderare la , beneficiezi de expunere gratuita unui public de sute de mii de utilizatori din intreaga lume.
Cresterea vanzarilor restaurantelor ce accepta rezervari si fac livrari. Cresterea numarului de rezervari pentru centrele SPA si unitatile hoteliere.
Posibilitatea atragerii clientilor ce poseda bonusuri.
In curand, vor fi disponibile materii prime si consumabile la preturi avantajoase, special dedicate membrilor retelei europene .
Proprietarul unitatii inscrise in retea poate vedea in timp real prin intermediul emoticoanelor gradul de satisfactie al clientilor. In cazul unui client nemultumit, acesta va putea fi contactat pentru a afla motivele nemultumirii sale.
Fiecare membru va putea sa trimita un newsletter gratuit pe luna grupului sau de clienti sau tuturor clientilor inscrisi in retea, promovand o oferta speciala.

Care sunt costurile aderarii la reteaua europeana GreatRestaurants.eu?
Costul aderarii la reteaua este zero. Cost de publicitate zero. Cost de afisare si localizare zero. Cost intretinere site + cost de administrare + efectuare decontari platite catre compania mama din Cipru, sau catre firma reprezentant local este de fix 5%. Rezulta un cost total minim de 10%. In realitate, o reducere de pret facuta in scopul atragerii de noi clienti.
Costul suportat de membrul retelei este de 5 % din sumele incasate, pentru administrare, intretinere site si efectuarea decontarilor platite catre compania mama din Cipru sau catre firma reprezentant local. Vor fi platiti 15% pe factura primita de din care se vor scadea 10%, ce vor fi platiti de GreatRestaurants.eu fiecarui membru pentru serviciul oferit clientilor posesori de Gcoin.

Cum functioneaza situl GreatRestaurants.eu?
Poti testa oricand sistemul accesand GreatRestaurants.eu, sau contactandu-ne pe mail la contact@greatrestaurants.eu

Cum poti adera la reteaua GreatRestaurants.eu?
Acceseaza sectiunea Adaugati restaurantul dvs, compleaza datele preliminare si apasa tasta Trimite. Vei fi contactat in scurt timp de un operator .
Pentru informatii suplimentare ne poti contacta pe mail contact@greatrestaurants.eu, sunand la 0742.101.751.

Descopera avantajele retelei europene GreatRestaurants.eu!

No comments yet.

Leave a Reply

1