vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare
Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
A inceput sezonul de iarna, iar hotelierii nu au obiectul muncii! Nu au angajati destui sau deloc care sa presteze serviciile oferite de firma lor! Unii antreprenori, chiar, iau problema in propriile lor si incearca sa-si inlocuiasca fizic cu sine (fara gluma!) lipsa personalului, pentru a putea presta serviciile catre ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Investiții mari în industria tutunului din România

British American Tobacco (BAT) au anuntat ca până în 2022 acestia vor pompa pe piata din Romania 800 mil. euro, mai exact în fabrica detinuta la Ploieşti, iar un fragment din aceasta investitie va avea ca destinatie construirea unei noi hale, in scopul fabricarii rezervelor pentru dispozitivul Glo.

In prima parte, se vor crea 200 de noi locuri de muncă.

În acest moment 60% din produsele fabricate în România se duc catre export în alte 45 de ţări, iar acest procent va creşte la 70% ca urmare a noilor investiţii. Vom continua investitia în România şi sperăm că guvernul român va oferi predictibilitatea necesară”, a spus Ram Addanki, director Europa Centrală şi de Sud în cadrul BAT.

Ţigările clasice nu mai sunt permise in restaurante sau cluburi, dar cei care folosesc aparate care încălzesc tutunul au voie sa fumeze in orice loc.

Acciza stabilit entru o ţigară normala este de 0,43 lei pe ţigaretă, in cazul unei ţigări cu tutun încălzit cu ajutorul unor aparate ca iQOS sau glo acciza este de 4 ori mai mică, adica 0,11 lei pe unitate.

De asta producatorii s-au si intors spre aceste tipuri de ispozitive precum iQOS (Philip Morris) sau glo (British American Tobacco).

Philip Morris este cel care a creat conceptul ţigaretelor Marlboro si, in acelasi timp, a fost cel dintai producator din in­dustria tutunului care a introdus un dispozitiv care încălzeşte tutunul.

Prima data a fost lansat acum 3 ani – iQOS, intrand pe piata de la noi cam in aceeasi perioada, iar ultimele informatii publicate arata ca, în luna octombrie 2017, iQOS ocupase o cotă de piaţă de 1,4% din totalul consumului de tutun din România.

De asemenea, Ministerul Finanţelor a mentionat ca in cazul ţigărilor normale acciza este de 439.94 lei/1.000 de ţigarete.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN