vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare
Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
A inceput sezonul de iarna, iar hotelierii nu au obiectul muncii! Nu au angajati destui sau deloc care sa presteze serviciile oferite de firma lor! Unii antreprenori, chiar, iau problema in propriile lor si incearca sa-si inlocuiasca fizic cu sine (fara gluma!) lipsa personalului, pentru a putea presta serviciile catre ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

OTTO CURIER ȘI-A DUBLAT NUMĂRUL DE CLIENȚI

Mihai Pleșea se ocupă de destinele lui OTTO CURIER. Este tânăr, a good-looking guy, cum se zice, cu o expresie tipică, cu un portret de om încrezător în sine și în ceea ce va face. Privește, continuu, către viitor. Zâmbește cu naturalețe.Poza-Mihai-Plesea-OTTO-Curi

 1. Pentru că tot suntem la TOP BRANDS, care este istoricul lui OTTO CURIER, cum a apărut pe piață?

  Înfiintata in 2010, an de an, OTTO Curier și-a dublat numărul de clienți. Dacă la sfârșitul lui 2011 raportam o cifra de afaceri de 4,4 milioane euro, în 2012 am atins 6 milioane euro. Pentru 2013, estimăm o cifră de afaceri de 10 milioane euro.

 1. Din câte știu, ocupați locul 4 în ierarhia firmelor de curierat în România. Este loc să mai urcați în top?

  Bineînțeles! Compania a fost creată, de la început, pentru a atinge locul 1. Echipa noastră este obișnuită cu poziția de lider și avem know-how-ul, puterea financiară și dorința de a ajunge acolo din nou. Urmăriți-ne evoluția în anii următori.

 1. Care ar fi specificul OTTO Curier, dacă ar trebui să alegeți câteva elemente de identitate?

  Oferim solutii flexibile, transparente și sigure, aplicabile nevoilor Clientului. Ne-am asumat valorile esențiale pentru succes în domeniul curieratului încă de la inceput: angajații noștri livrează satisfacție prin punctualitate, respect și atentie sporită la siguranța expedițiilor tale.

 1. Care sunt tarifele pe care le percepeți pentru serviciile OTTO Curier?

  Avem o politică foarte simplă de prețuri: „Servicii premium la prețul corect”. Prețurile sunt clare, ușor de văzut pe www.ottocurier.ro.

 1. Care este harta în teritoriu pe care o acoperiți/deserviți?

  Acoperim 100% teritoriul național.

 1. Cum stați la capitolele infrastructură și experiență?

  Echipa noastră este cea mai experimentată din piață, participând la crearea și dezvoltarea primei firme de curierat românești. Infrastructura este excelentă. Având 59 de sedii în toată țara, peste 300 de mașini și 400 de angajati, OTTO Curier se numără cu mândrie între cele 3 companii de curierat din România care, în prezent, oferă opțiunea livrare garantată până în ora 9.59, aplicabilă oricărui serviciu.
  De asemenea, suntem prezenți printre cele 4 companii de curierat din România ce dispun de scannere PDA, echipamente ce procesează și oferă în timp real informații referitoare la expedițiile tale.

 1. Am văzut că vă implicați și în sport. Beneficiați de promovare din partea clubului FC DINAMO. Cum ați ajuns într-un asemenea parteneriat – și de ce este el benefic pentru activitatea pe care o prestați?

  OTTO Curier sustine performanța și modul de viață sănătos. Implicarea lor în acțiuni sociale, în beneficiul comunității a fost un alt factor important, compania noastră având în desfășurare un program CSR complex, OTTO Curier Community Program. Compatibilitatea brandurilor noastre este una ridicată astfel încât decizia de colaborare a fost ușor de luat.

 1. Ce înseamnă mesajul OTTO Curier UNIFICĂ PREȚURILE?

  Suntem prima companie de curierat ce unifică prețurile. Astfel, expedierea unui plic sau a unui colet cu greutatea până într-un kilogram către destinații naționale costă 11,95 lei, în timp ce expedierea acestora în aceeași localitate costă 9,95 lei.

 2. OTTO Curier este din ce in ce mai vizibil pe piață? Cum reușiți?

  În afară de managementul performant de care beneficiem pe partea financiară și de curierat, echipa de Marketing si PR este una foarte puternică. Membrii echipei au un background solid în advertising, PR, research și marketing, având la activ coordonarea și implementarea a zeci de campanii de promovare în domeniu. Beneficiind de această experiență, putem atrage partenerii potriviți pentru a dezvolta brandul și crește cota de piață a companiei. Din nou, experiența contează.

,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN