Corteva Agriscience, biostimulatorul cu rol in eficientizarea nutritiei Utrisha™ N
Produsul biologic se adaptează nevoilor de dezvoltare a plantelor și ajută la maximizarea sustenabilă a potențialului de producție GENEVA, Elveția, 24 noiembrie, 2021 – Corteva Agriscience a lansat în Europa Utrisha™ N, biostimulatorul cu rol în eficientizarea nutriției, ca parte a portofoliului de produse biologice, contribuind astfel la îndeplinirea cererii ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
AVINCIS
grecia de mancare, supa fricasse
Da. Sigur, Poate nu știți. Sau, dimpotrivă, poate știți. Dar noi am gustat SUPA FRICASSE. Din partea casei. La Metohi. Sau METOXI. Adică la A. ...Ammouliani. Bucătarul (poate și proprietarul!) de la METOXI ne-a arătat polonicul. Nu, nu în semn de amenințare, ci de fezandare. Adicătelea, ne-a invitat la masă ...
Read More
MALTA TRAVEL
Invitatie-TalentA corteva
Astronomii au anunțat descoprirea „Discului Wolfe”, o galaxie cu disc aflată într-o lume foarte îndepărtată de galaxia noastră. Astromonii au fost impresionați de particularitățile acestei galaxii, pe care nici un alt cercetător nu a mai întâlnit-o, având o vechime aproximativă de 12.5 miliarde de ani. Ce-i impresionează cel mai tare ...
Read More

Un nou lanț de magazine intră în România. Vinde produse extrem-extrem de ieftine

Business, magazine, produse la 1 euro, tedi

Românii se vor putea bucura, în curând, de o nouă reţea de magazine. Aceasta vine cu o ofertă imbatabilă, ce va atrage, fără îndoială, mulţi cumpărători. Despre ce este vorba?

Unul dintre cele mai importante lanţuri de magazine din Germania, TEDi, se pregăteşte pentru intrarea pe piaţa din România. Cu ce se deosebeşte TEDi de alte magazine din ţara noastră?

Produse de vânzare la doar 1 euro!
Reţeaua a fost lansată în anul 2004 de către grupul Tengelmann, cel care a facilitat în 2010 şi intrarea Lidl pe piaţa locală, prin tranzacţia care a implicat cumpărarea de către Lidl a circa 100 de magazine de discount Plus.

Lanţul de magazine TEDi, denumit anterior T € Di, a fost lansat pe conceptul de a comercializa cât mai multe produse nealimentare la preţul de numai 1 euro, scrie Profit.ro.

Din magazinele TEDI se pot cumpăra articole de uz casnic, de petrecere, de bricolaj, papetărie, electrice şi jucării, dar reţeaua comercializează şi produse farmaceutice şi cosmetice.

Reţeaua de magazine TEDI are peste 2.400 de unităţi la nivel european
Lanţul de magazine german TEDi are sediul social la Viena, în Austria. Reţeaua controlează mai bine de 2.400 de magazine şi are 20.000 de angajaţi în Germania, Austria, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Spania, Croația, Italia, Polonia şi Cehia.

În ultimii trei ani, TEDi a derulat o strategie agresivă de extindere în regiune, intrând, pe rând, în Croația, Polonia și, în 2020, în Cehia.

 

Grupul Tengelmann a mai adus în România şi Kik Textilien
În luna decembrie a anului trecut, Tengelmann a vândut acţiunile deţinute la TEDi într-o operaţiune complexă cu grupul H.H. Cele două afaceri germane de familie au decis prin această tranzacţie să se despartă şi să acţioneze individual după 25 de ani de colaborare.

Astfel, Tengelmann va achiziţiona acţiunile deţinute în prezent de grupul HH la discounterul KiK, iar grupul HH va achiziţiona cota de 30% a grupului Tengelmann la TEDi. Aceste întreg proces se va încheia pe 30 aprilie 2021.

Tengelmann a adus şi brandul KiK în România. Retailerul Kik Textilien este printre primii zece cei mai mari furnizori pentru sectorul de retail german, cu 2.600 de magazine în Germania şi un total de aproximativ 3.400 la nivel european.

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1