Prin site-ul nostru topbrands, noi incercam, in afara de a va explica, arata, anunta ultimele noutati despre brandurile lumii, sa si va ajutam pe VOI, antreprenorilor, sa ajungeti un brand. Pentru ca, in final, degeaba te uiti de jos la altii si spui: uite, ce brand a reusit sa construiasca ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
AGRALIM 2017 va fi in comuna Letcani (16 km de Iasi pe drumul european E583) intre 21 si 24 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis. Ce va fi acolo? Si de ce sa vii? Pai, fermierule, nu numai ca acolo vor fi si altii ca tine, dar si: asociațiile agricole, companiile, specialiștii din ...
Read More
AVINCIS
travel story, malta
Când cunoști Malta, iubești Malta :) MALTA, CETATEA OSPITALIERĂ Malta nu este o insulă, ci o dragoste Când ajungi să cunoști Malta, asta înseamnă că ajungi să iubești Malta. Malta nu e o insulă, nu e o țară, ci o dragoste. Malta se cere nu vizitată, ci iubită. Am ajuns ...
Read More
MALTA TRAVEL
O noua carte ne apare in fata ochilor, de la editura RAO. Daca doresti sa traiesti o adevarata aventura, intorcandu-te inapoi in Europa secolului al XVI -lea, atunci noua carte a lui Ken Follet: "Coloana de foc" este pentru tine! Are tot ce ar putea o carte buna, pe cuvant ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Îți plac crispy strips de la KFC? Iată rețeta pe care o poți folosi și tu!

Daca nu te poti opri din mancat KFC nu e nicio problema, avem noi solutia! Acuma ii poti face si acasa la tine. Exista diverse retete pentru niste piept de pui de acest gen cu crispy atasate de ele, ce de la un aspect si gust crocant. Mai ales daca doriti sa-i aveti si picanti, atunci ati gasit articolul potrivit, deci aveti noroc! Pentru asta va trebuie piept de pui dezosat, oua, faina alba, fulgi de porumb, boia ardei dulce sau iute (cata doriti, cine stie, poate-i vreti foarte picanti), sare, ulei pentru prajit.
Dupa ce ati luat toate acestea, urmareaza sa le preparam! Prin urmare, sa incepem! 
POFTA BUNA!

Aripioare picante

Prima data trebuie sa spalati pieptul de pui si sa il taiati fasii, dar aveti grija sa nu fie nici foarte mari. Dupa asta luati cateva dintre ele si le treceti prin faina, dupa care mai adaugi si sare si boia (piper, au cam aceeasi proprietate).

A doua ora, trebuie sa luati cateva oua si sa le bateti impreuna cu sare si dati puiul prin ele. Acuma, ca sa stiti, acel aspect crocant sau crispy se formeaza de la fulgii de porumb (probabil ca vestita companie KFC le trece prin altceva si utilizeaza mult ulei), pe care ii vom maruntii usor.

A treia oara, ultima etapa, este de fapt continuarea primei, in care luati puiul taiat (deja trecut prin ce am spus) si le mai treceti si prin fulgii de porumb. Punem putin ulei in tigaia de fierbere si introducem bucatile de pui la prajit. Le mai schimbati pe laterale ca sa se fiarba cat mai bine. Desigur ca cel mai bine ar fi sa va mai luati de la magazin si niste maioneaza cu usturoi.

 Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN