Digi Communications (DIGI), cunoscuta firmă care administrează RCS&RDS (și brandul, în același timp), a declarat că majorează oferta de obligaţiuni, de la 800 milioane euro la 850 milioane euro, precum şi dobânzile privitoare la emisiune, respectiv  2,5% pe an şi cu scadenţa în 2025 pentru o tranşă de 450 milioane euro ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
-- Capsulele biologice pe bază de drojdie Sustaine™ contribuie la reducerea utilizării microplasticului -- O nouă colaborare dintre Corteva Agriscience şi Eden Research plc îi va sprijini pe agricultori în efortul lor de a satisface cerinţele consumatorilor privind o agricultură mai sustenabilă. Eden Research plc este o companie listată pe ...
Read More
AVINCIS
sunrise, ammouliani, grecia, muntele athos
AMMOULIANI  AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Cine este OLIVER FRANKEL? In urma succesului rasunator pe care baietelul de doar 11 ani, Oliver Frankel, l-a avut in cadrul concertelor Imperial Christmas Gala si Walzing Vienna Winter Gala, desfasurate la Sala Palatului, in luna decembrie 2019, baietelul cu voce de aur trece la urmatoarea etapa a carierei sale muzicale si ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Argila, unul dintre cele mai bune tratamente pentru față și ulcer/gastrită

Argila este probabil unul dintre cele mai bune medicamente pe care ni le-a oferit natura, vreodata. Are o gramada de proprietati, printre care: purificarea organismului, un bun antioxidant si detoxifiant. Sa nu uitam de proprietatile antiseptice, datorita careia poate vindeca rănile şi curăţa toate bacteriile ramase in tractul digestiv.

De asemenea, elimina rezidurile din stomac, vezica biliară, ficat, intestine, rinichi şi vezică urinară. O cură cu argilă poate contribui la prevenirea şi vindecarea unor boli precum astenia, anemia, gastrita şi bolile de stomac, tensiunea oscilantă.

Argila imbunatateste sistemul imunitar şi scade sensibilitatea organismului la factorii agresivi din exterior, poluare, variaţii bruşte de temperatură şi umiditate.

Totodata, este recomandata si pentru ameliorarea durerile de ulcer, intrucat aceasta ajuta la cicatrizarea pereţilor gastrici lezaţi; in plus, amelioreaza durerile de dinţi sau gingii.

Argila roşie, care este plina de oxid de fier şi cupru, este un bun medicament contra anemiei şi bolilor articulaţiilor. MDaca este utilizata pentru piele, se poate administra intern.

In compunerea sa, se gaseste o cantitate numeroasa de silicon pur, în cosmetică fiind folosita pentru acţiunea sa de dezinfectare şi catifelare a tenului.

Cea albastră, intrucat are un continut ridicat de săruri de cupru şi crom, se foloseste in tratarea tenurilor grase, dar şi pentru tenurile acneice. Albeşte tenul şi ameliorează ridurile şi se aplica ca masca de fata.

Te scapa de riduri şi poate trata cu succes celulita, omoara bacteriile si te relaxeaza.

Pentru ca nu are efecte adverse, se foloseste si in: adenom de prostată, arsuri, cancer, leucemie, dermatoze, psoriazis, ciroza, hepatită, ulcer gastroduodenal, gingivite, litiaza renală, osteoporoza, pancreatita, paralizii, nevroze, epilepsie, sinuzita, varice, vergeturi.

Argila galbenă are mai putin oxid de fier, motiv pentru care se utilizeaza in cazul tenului delicat. Este absorbant, exfoliant, tonifiant si cicatrizant.

Folosită pe corp, ameliorează durerile, îmbunătăţeşte circulaţia, oxigenează şi tonifica pielea, este eficientă în tratamentul celulitei.

Argila de culoare gri-verzuie este buna pentru înălbirea pielii, avand foarte mult aluminiu, siliciu, oxid de fier, oxid de calciu şi magneziu.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1