Grupul Renault – Nissan nu stau prea bine la capitolul motoare, nu in ultimul timp. Celor doua companii li s-au raportat probleme numeroase cu privire la functionarea corecta a motoarelor din dotarea masinilor. Printre marcile afectate se numara si masinile Dacia. Desigur ca firma inca incearca sa arunce cu apa ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Argila, unul dintre cele mai bune tratamente pentru față și ulcer/gastrită

Argila este probabil unul dintre cele mai bune medicamente pe care ni le-a oferit natura, vreodata. Are o gramada de proprietati, printre care: purificarea organismului, un bun antioxidant si detoxifiant. Sa nu uitam de proprietatile antiseptice, datorita careia poate vindeca rănile şi curăţa toate bacteriile ramase in tractul digestiv.

De asemenea, elimina rezidurile din stomac, vezica biliară, ficat, intestine, rinichi şi vezică urinară. O cură cu argilă poate contribui la prevenirea şi vindecarea unor boli precum astenia, anemia, gastrita şi bolile de stomac, tensiunea oscilantă.

Argila imbunatateste sistemul imunitar şi scade sensibilitatea organismului la factorii agresivi din exterior, poluare, variaţii bruşte de temperatură şi umiditate.

Totodata, este recomandata si pentru ameliorarea durerile de ulcer, intrucat aceasta ajuta la cicatrizarea pereţilor gastrici lezaţi; in plus, amelioreaza durerile de dinţi sau gingii.

Argila roşie, care este plina de oxid de fier şi cupru, este un bun medicament contra anemiei şi bolilor articulaţiilor. MDaca este utilizata pentru piele, se poate administra intern.

In compunerea sa, se gaseste o cantitate numeroasa de silicon pur, în cosmetică fiind folosita pentru acţiunea sa de dezinfectare şi catifelare a tenului.

Cea albastră, intrucat are un continut ridicat de săruri de cupru şi crom, se foloseste in tratarea tenurilor grase, dar şi pentru tenurile acneice. Albeşte tenul şi ameliorează ridurile şi se aplica ca masca de fata.

Te scapa de riduri şi poate trata cu succes celulita, omoara bacteriile si te relaxeaza.

Pentru ca nu are efecte adverse, se foloseste si in: adenom de prostată, arsuri, cancer, leucemie, dermatoze, psoriazis, ciroza, hepatită, ulcer gastroduodenal, gingivite, litiaza renală, osteoporoza, pancreatita, paralizii, nevroze, epilepsie, sinuzita, varice, vergeturi.

Argila galbenă are mai putin oxid de fier, motiv pentru care se utilizeaza in cazul tenului delicat. Este absorbant, exfoliant, tonifiant si cicatrizant.

Folosită pe corp, ameliorează durerile, îmbunătăţeşte circulaţia, oxigenează şi tonifica pielea, este eficientă în tratamentul celulitei.

Argila de culoare gri-verzuie este buna pentru înălbirea pielii, avand foarte mult aluminiu, siliciu, oxid de fier, oxid de calciu şi magneziu.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1