malta, capitala europeana
Ce  poate fi mai maltez decât La Valletta? Capitala, adică? La Valletta, de acord, poate fi considerată una dintre cele mai mici capitale ale Europei, da, dar a fost numită, pe drept cuvânt, Capitală Culturală a Europei,începând cu anul 2018. Aș spune, mai degrabă, e o Capitală ISTORICĂ. Totuși, există, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
malta, capitala europeana
Ce  poate fi mai maltez decât La Valletta? Capitala, adică? La Valletta, de acord, poate fi considerată una dintre cele mai mici capitale ale Europei, da, dar a fost numită, pe drept cuvânt, Capitală Culturală a Europei,începând cu anul 2018. Aș spune, mai degrabă, e o Capitală ISTORICĂ. Totuși, există, ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Cornulețe din aluat cu brânză de vaci

Daca ai chef sa prepari un desert sau ai pofta de ceva dulce, atunci acum e momentul, pentru ca, astazi, redactia noastra a venit cu o noua reteta de mancare: cornulețele din aluat cu brânză de vaci!

Ai nevoie de:

  • 250 grame făina
  • 250 grame unt
  • 250 grame branza de vaci
  • 100 de grame zahar
  • sare

Le prepari astfel:

  • Pui brânza de vaci alaturi de zahăr intr-un castron si le mixezi impreuna, pana se formeaza o cremă estetica! Adaugi dupa untul și sarea. Mai amesteci, mai introduci faina, acuma le frământi ca sa faci un aluat elastic.
  • Aluatul rezultat se pune la rece pentru o noapte. La sfarsit, aluatul va fi fraged.
    In urmatoarea zi, se întinde coca și se fac in forma de triunghiuri potrivite, pe care le rulezi ca niste cornulețe. Cornulețele se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt și se lasa la cuptor (încins inainte) pentru un interval de jumate de ora, iar, daca crezi ca mai e nevoie, o mai lasi inca 10 min peste.
  • Cornuletele din aluat cu branza de vaci pot fi umplute cu alte alimente dulci!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN