Medicii oncologi din SUA au descoperit o legătură între zahăr și șansele de a te infecta cu noul coronavirus, acesta având efecte nefaste asupra corpului în contact cu acest virus letal. Explicațiile lor De curând a fost realizat un studiu de către medicii oncologi de la Universitatea din Pittsburgh care semnalează ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Porumbul este cultivat în variate condiții de climă și sol, întâlnindu-se în emisfera nordică, în Canada și Rusia, până la 58ᵒ latitudine, iar în emisfera sudică, în Noua Zeelandă, pană la 42-43°. Prezintă o mare plasticitate ecologică, cultivându-se pe terenuri şi în condiţii climatice foarte diferite. Astfel, porumbul a reușit ...
Read More
AVINCIS
destinatie sigura, malta, pret de vacanta
Malta, destinația ideală pe timp de pandemie Molima nu a avut șanse pe tărâm maltez MALTA este insula în care îți poți petrece pe timp de pandemie cel mai bine vacanța. Pentru că în Malta nu a fost decât un singur CAZ (cu totul întâmplător) de român contaminat cu COVID, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
Karathane™ Gold 350 EC- protecție sigură împotriva făinării la vița de vie și castraveți Fainarea vitei de vie produsa de agentul patogen Uncinula necator a fost observata prima data in tara noastra in anul 1851 iar de atunci s-a extins continuu ajungand astazi sa fie prezenta in orice plantatie de ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cornulețe din aluat cu brânză de vaci

Daca ai chef sa prepari un desert sau ai pofta de ceva dulce, atunci acum e momentul, pentru ca, astazi, redactia noastra a venit cu o noua reteta de mancare: cornulețele din aluat cu brânză de vaci!

Ai nevoie de:

  • 250 grame făina
  • 250 grame unt
  • 250 grame branza de vaci
  • 100 de grame zahar
  • sare

Le prepari astfel:

  • Pui brânza de vaci alaturi de zahăr intr-un castron si le mixezi impreuna, pana se formeaza o cremă estetica! Adaugi dupa untul și sarea. Mai amesteci, mai introduci faina, acuma le frământi ca sa faci un aluat elastic.
  • Aluatul rezultat se pune la rece pentru o noapte. La sfarsit, aluatul va fi fraged.
    In urmatoarea zi, se întinde coca și se fac in forma de triunghiuri potrivite, pe care le rulezi ca niste cornulețe. Cornulețele se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt și se lasa la cuptor (încins inainte) pentru un interval de jumate de ora, iar, daca crezi ca mai e nevoie, o mai lasi inca 10 min peste.
  • Cornuletele din aluat cu branza de vaci pot fi umplute cu alte alimente dulci!

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1