Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) atentioneaza populatia cu privire la factorii de risc pe care si-a asuma acestia atunci cand cumpara o anumita crema, care, in realitate, nu este o crema. Produsul cosmetic care se autodeclara drept "natural si realizat din ingrediente naturale" are, in realitate, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
ti amo, ammou-liani, ti ammouliani
Ti ammouliani :) Io ti amo, Ammouliani! Dacă am fi italieni, așa aș spune/am spune. Cu temei. Fiindcă noi chiar iubim Ammouliani. Și, dacă te-ai îndrăgostit de un loc, dacă tu chiar iubești un loc de pe Pământ, acela chiar te va atrage- și încă o va face cu mare ...
Read More
MALTA TRAVEL
merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Cum să faci bere brună

In ultimul articol am publicat prima reteta de bere de facut in casa (CLICK AICI PT A VEDEA), dar am si reamintit ca, cu doua zile in urma, terminasem ultimul articol al nostru despre elementele esentiale de facere a berii. In alte cuvinte, cum fir-ar ea se face berea? Adica gustul, aroma, culoarea si toate cele (CLICK AICI PT A VEDEA). 
Fara alte introduceri, haideti sa vedem reteta!
Cea de-a doua reteta pentru bere de berari amatori! 🙂
De data asta, haideti sa vedem cum face o bere bruna de calitate!
In prima parte, trebuie sa luati un recipient (la fel ca in articolul trecut, de altfel, prima parte este si asemanatoare), in care turnati 10 l de apa fiarta, apoi adaugam urmatoarele: 50 de gr. hamei, 150 gr. de orz prăjit, 500 gr. zahăr. Toate acestea se lasa la fiert la foc nu mare aprx. 55 de minute. Dupa ce ati fiert bine, se pune sa se raceasca in jur de 4 ore.
In a doua parte, mai punem si urmatoarele: 40 de gr. de drojdie de bere, 300 de zahăr ars şi topit în lichid de bere; in final, toate se lasa la indeamana naturii, adica fermentarii vreau sa spun, in jur de 5 zile (plus, minus). Dupa ce ati vazut ca a fermentat bine (atentie, verificati, caci ar putea fi si doar 4 zile), se ia lichidul si se pune in recipiente. Atentie sa nu se tulbure. Luati o pilnie cu doua straturi de tifon si incepeti sa strecurati. Dupa ce ati termina si aceasta operatie, bagati niste dopuri sau capsule si se lasa intr-un loc racaros, pentru a se raci.
Dupa care, voila! Gata berea. Incepeti sa beti, pentru ca cea de casa nu tine mai mult de o saptamana.
De asemenea, va puteti si dezvolta, exista foarte multe firme care ofera produse pentru fabricarea berii in casa, cu preturi incepand de la 3 milioane de lei vechi. In acelasi timp, orzul trebuie prajit pana capata culoarea maro cam la mijlocul intre închis şi deschis.
Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

https://topbrands.com.ro/motivele-pentru-care-chiar-ar-trebui-sa-incluzi-berea-in-dieta-ta/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN