LG 60 de ani, brand creat de fermieri
București, 13 februarie 2025. În 2025, brandul LG sărbătorește 60 de ani de încredere, inovație și parteneriat. Creat în 1965 de Limagrain, o cooperativă condusă de fermieri în Limagne Val d'Allier, Franța, brandul LG a fost construit pe valorile fondatorilor săi. Ascultând fermierii. Lucrând alături de ei. Livrând ceea ce ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
AVINCIS
malta
Malta? Pe hârtie, aparent, este doar numele unui arhipelag (lângă Italia), undeva în Marea Mediterană. Arhipelagul – e bine de știut - este format din șase insule: insula principală Malta, care este și cea mai mare (246 km2), iar apoi vine Gozo (67 km2) – celelalte fiind cu totul micuțe, aproape ...
Read More
MALTA TRAVEL
cortevaInvitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
paris 2024, paris
Parisul este o sărbătoare de neuitat. Asta n-o spun eu, ci o spune Hemingway. Într-o carte a căruit titlu care chiar așa este. Adumbrită de amintirea ucigător de melancolică a unui Paris iubit până la ultima consecință.  De cealaltă parte a continentului, Nichita Stănescu se grăbește să rostească: Amintiri are ...
Read More

Despre mituri: iată că putem slăbi și cu ajutor berii

Berea în curele de slăbire

Consumată moderat, berea nu pune în pericol dieta persoanelor care își doresc să slăbească, spun nutriționiștii. Fabricată exclusiv din ingrediente naturale – apa, cereale și hamei – berea  aduce organismului un aport de minerale, vitamine și antioxidanți esențiali.

Nu în ultimul rând specialiștii precizează că berea nu conţine colesterol, iar cantitatea de zaharuri este scăzută.

Ce se intampla de fapt? Zaharurile care se afla in bere si anumiti produsi de fermentatie pot obliga organismul sa reactioneze mult mai rapid in moment in care exista un excedent caloric in alimentele mancate.

free-beer

Bere

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/06/30/berea-nu-ingrasa-posibile-beneficii-nutritionale-ale-berii/

http://beeruniversity.ro/2016/06/28/despre-mituri-berea-nu-ingrasa/

http://beeruniversity.ro/2016/06/21/5-beneficii-putin-stiute-ale-consumului-de-bere/

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

1