zorvec, zelavin bria, vița de vie
O intrare spectaculoasă pe piața tratamentelor pentru vița de vie: CORTEVA. Cu produse precum ZELAVIN BRIA, un fungicid. CORTEVA schimbă totul, schimbă regulile jocului. Adică încearcă și reușește să revoluționeze lupta împotriva manei viței de vie. Dar nu e vorba doar despre ZELAVIN. Este vorba și despre CURZATE, KARATHANE, LASER, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

Ceaiul de plante care scade nivelul glicemiei și tratează bolile de piele

Brusturele este una dintre plantele cele mai bune in domeniul sanatatii pentru oameni! In principal, mare parte din beneficiile pe care le are acest medicament se datoreaza proprietăților ei detoxifiante, antibacteriene, antioxidante antireumatice, hipoglicemiante, antitumorale, astringente, toate acestea concurand, in acelasi timp, si la prevenirea și ameliorarea diabetului zaharat.

 

De asemenea, radacina ei se foloseste de multe ori in scop terapeutic. Secretul se ascunde in insulina naturala din care e compusa planta, iar medicii ne spun ca ea ajuta la reducerea zahărului din sânge. De aceea, ea poate fi gasita in multiple forme in care poate fi consumata: ceai, tinctură, decoct sau o poți lua direct de la farmacie drept suplimente.

Rădăcina de brusture reduce foarte mult zahărul din sânge, motiv pentru care medicii o si recomanda persoanelor care sufera de diabet zaharat. Nu numai atat, dar hipoglicemianta din continutul ei s-a dezvoltat tocmai datorita compusilor (regasiti in cantitati mari) de insulina.

Totodata, scade formarea de glucoză la nivel hepatic și creste secreția de insulină din celulele pancreatice. Decoctul din rădăcină de brusture se realizeaza in urmatorul fel: iei 2-3 lingurițe de rădăcină măcinată, le pui la fiert într-o cantitate de 200 ml apă, pana cand este fiarta 1/3 din ea. Dupa aceea, rezultatul il vei putea consuma, dupa ce il strecori, o parte dimineața, iar restul, seara.

Alte avantaje ale consumului:

  • inca din antichitate era utilizat drept un tonic pentru ficat. Specialistii fitoterapeuți au descoperit ca ceaiul din brusture  are rol puternic in stimularea funcției hepato-biliare.
  • contine proprietati diuretice și contribuie la eliminarea toxinelor din organism, motvi pentru care multi fac tratament cu el contra a numeroase boli ale pielii.
  • poate fi utilizat ca un detoxifiant pentru colon și pentru rinichii. Modul in care se realizeaza e simplu: consumi ceai din rădăcină de brusture pentru 2 săptămâni, de 2 ori pe an.
  • este recomandat contra: acnee, eczeme, psoriazis, pete maronii de bătrânețe, furuncul sau orice forma de iritație a pielii sau scalpului.
  • contribuie la reglarea tensiunii arteriale. Modul in care se realizeaza acest lucru este simplu: iei o linguriță de pulbere, de 3 ori pe zi, înainte să mănânci.
  • ceaiul poate reduce stările depresive, te relaxeaza și te scapa de anxietate.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN