PRIAevents, în parteneriat cu OSIM, a organizat seminarul PRIA Registered Trademarks în data de 19 iulie 2019, seminar complex prin intermediul căruia directorii de marketing, consilierii, avocatii, cei care iși încep un business sau vor sa își protejeze business-ul, directorii de produs, directorii de dezvoltare și directorii juridici, vor beneficia de un seminar prin ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
-->
100 de copii amărâți din Târgu Frumos speră să ajungă la mare. Vezi cine face demersuri în acest scop. 2019 este cel cel de-al 7-lea an în care Mihai Căldăraru, președinte al Asociației MicNews speră să poate aduce 100 de copii la mare. Sau poate mai puțini... rămâne de văzut ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

TOTUL despre grăsimi!

Este adevarat ca nu trebuie sa consumam prea multe grăsimi (in exces, la o adica), pentru ca o sa ne fie oprita circulatia artelor și o sa ajungem in mormant cu o viteza mult mai rapida decat ar prevede legea, insa ultimele studii au aratat ca zaharul ar fi, in realitate, inamicul nr. 1, iar nu grasimile (pe langa faptul ca unii medici/nutritionisti vad pastele drept alimente 100% sanatoase…).

In plus, cardiologul Aseem Malhotra a comentat ca grasimile pot fi folosite si in scop benefic si ca sunt, oricum, substante elementare pentru dobandirea unei sanatati de fier.

Dr Malhotra a declarat ca omleta din trei ouă preparata în ulei de cocos, e cel mai bun mic dejun pe care-l putem obtine:

”În această dimineață, am mâncat la micul-dejun o omletă din trei ouă, gătită în ulei de cocos și o cafea cu lapte integral, la fel cum fac aproape în fiecare zi. La masa de prânz mănânc o felie de brânză grasă, iar la cină adaug ulei de măsline peste salată. Între mese ronțăi nuci, alune, migdale, fistic. Pe scurt, mănânc o grămadă de alimente bogate în grăsimi, deși sunt cardiolog și tratez oamenii bolnavi de inimă”, a mai spus specialistul.

Numeroase opinii medicale si studii au ingrasat opinia publica cum ca grasimea blocheaza arterele și îngrașă, ceea ce a condus la un fel de epidemie, toata lumea se fereste de acest tip de alimente! Incercam sa consumam mai mult cele light sau degresate. Dupa cum dovedeste cardiologul de fata, ne este recomandata o dietă cu putine grăsimi si ne asigura ca nu vom dezvolta afectiuni ale inimii și nici nu vom lua kilograme în plus, ba dimpotriva!

”De fapt, aș merge chiar mai departe și aș spune că epidemia de obezitate de azi e rezultatul acelor sfaturi din 1977 care prevedeau reducerea consumului de grăsimi”, a adaugat specialistul.

Doctorul ne explica efectele grasimilor.

“În ultimul timp, mi-am făcut un obicei din a le spune pacienților mei cu boli grave de inimă să evite tot ce conține eticheta”degresat” sau ”cu puține grăsimi”.

În schimb, le spun să consume lactate integrale și alte grăsimi saturate, pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Cât despre colesterol, în unele cazuri, scăderea nivelului acestuia poate crește riscul cardiovascular și de mortalitate. În cazul oamenilor sănătoși, un colesterol mai mare de 60 este asociat cu un risc mai mic de mortalitate.” – a spus el.

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply