malta, capitala europeana
Ce  poate fi mai maltez decât La Valletta? Capitala, adică? La Valletta, de acord, poate fi considerată una dintre cele mai mici capitale ale Europei, da, dar a fost numită, pe drept cuvânt, Capitală Culturală a Europei,începând cu anul 2018. Aș spune, mai degrabă, e o Capitală ISTORICĂ. Totuși, există, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
malta, capitala europeana
Ce  poate fi mai maltez decât La Valletta? Capitala, adică? La Valletta, de acord, poate fi considerată una dintre cele mai mici capitale ale Europei, da, dar a fost numită, pe drept cuvânt, Capitală Culturală a Europei,începând cu anul 2018. Aș spune, mai degrabă, e o Capitală ISTORICĂ. Totuși, există, ...
Read More
MALTA TRAVEL corteva
Fulminantul turneu “This House Is Not For Sale” (un adevarat succes de casa) isi deschide portile pentru Europa incepand cu 31 mai, show-ul din Romania de pe data de 22 iulie, din Piata Constitutiei, fiind cel care inchide, in mod spectaculos, lista concertelor de pe continentul european! “In 2011, Jon ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro indagra.ro expodrink.ro targuldeturism.ro

TOTUL despre grăsimi!

Este adevarat ca nu trebuie sa consumam prea multe grăsimi (in exces, la o adica), pentru ca o sa ne fie oprita circulatia artelor și o sa ajungem in mormant cu o viteza mult mai rapida decat ar prevede legea, insa ultimele studii au aratat ca zaharul ar fi, in realitate, inamicul nr. 1, iar nu grasimile (pe langa faptul ca unii medici/nutritionisti vad pastele drept alimente 100% sanatoase…).

In plus, cardiologul Aseem Malhotra a comentat ca grasimile pot fi folosite si in scop benefic si ca sunt, oricum, substante elementare pentru dobandirea unei sanatati de fier.

Dr Malhotra a declarat ca omleta din trei ouă preparata în ulei de cocos, e cel mai bun mic dejun pe care-l putem obtine:

”În această dimineață, am mâncat la micul-dejun o omletă din trei ouă, gătită în ulei de cocos și o cafea cu lapte integral, la fel cum fac aproape în fiecare zi. La masa de prânz mănânc o felie de brânză grasă, iar la cină adaug ulei de măsline peste salată. Între mese ronțăi nuci, alune, migdale, fistic. Pe scurt, mănânc o grămadă de alimente bogate în grăsimi, deși sunt cardiolog și tratez oamenii bolnavi de inimă”, a mai spus specialistul.

Numeroase opinii medicale si studii au ingrasat opinia publica cum ca grasimea blocheaza arterele și îngrașă, ceea ce a condus la un fel de epidemie, toata lumea se fereste de acest tip de alimente! Incercam sa consumam mai mult cele light sau degresate. Dupa cum dovedeste cardiologul de fata, ne este recomandata o dietă cu putine grăsimi si ne asigura ca nu vom dezvolta afectiuni ale inimii și nici nu vom lua kilograme în plus, ba dimpotriva!

”De fapt, aș merge chiar mai departe și aș spune că epidemia de obezitate de azi e rezultatul acelor sfaturi din 1977 care prevedeau reducerea consumului de grăsimi”, a adaugat specialistul.

Doctorul ne explica efectele grasimilor.

“În ultimul timp, mi-am făcut un obicei din a le spune pacienților mei cu boli grave de inimă să evite tot ce conține eticheta”degresat” sau ”cu puține grăsimi”.

În schimb, le spun să consume lactate integrale și alte grăsimi saturate, pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Cât despre colesterol, în unele cazuri, scăderea nivelului acestuia poate crește riscul cardiovascular și de mortalitate. În cazul oamenilor sănătoși, un colesterol mai mare de 60 este asociat cu un risc mai mic de mortalitate.” – a spus el.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

OXYGEN